kerimptk adlı üyeden alıntı

1. Çok büyük oranda özgün özgün olmayanlarda diğer bir bloguma yazıpda sonradan buraya taşıdığım bir kaç yazı. Yazılarımı ise genelde sorunların çözümü niteliğinde biraz karşımdakine sınıf ortamında ders anlatır gibi anlatırım.

2.Her yazdığım yazıyı digg ve deliciousta imlerim

3.Her yazımı face twitter google+ da yayınlarım

3. yazı altlarında benzer yazılar son yazılar vs. mevcut Simple tags ile yazı içindeki etiketleri linklendirdim. Bir de önceki yazı linki seo eklentisi mevcut ama düzenli çalışmıyor eklenti Büyük ihtimal kaldıracağım.

4. Konu etiketlerim özdür. Arama motorlarında hedef kelimemden iş çıkmasa bile yazı etiketlerimi kendim google'de arama yapacakmışım gibi eklerim.

5. Daha önce seo paketi vs herhangi bir paket almadım.

6. Siteye herhangi bir reklam almadım (Adsense ve bumerang şablonu hariç). Karşılıklı 4 tane siteyle link takası ve 2 tane 125*125lik reklam takası var. tüm sitelerdeki linklerim ve sitemdeki linkler dofollow

Sorularınıza cevap olarak verdiklerim yapmam gerekenler diye düşünüyorum ve yapıyorum bunlarıda. Ancak bunlar benim anahtar kelimem de ilk 500 e bile girmemi sağlamadı ki ben anahtar kelimelerimin yanlış yada benim yazım biçimimle uyumsuz olduğunu düşünüyorum. Adwords te arama yaparak önerilen anahtar kelimelere göre kendi anahtar kelimelerimi yenilemek istiyorum. Epeyce düşündüm ama pek bir bilgim olmadığı içinde yapamadım yada yanlışmı olur diye yapmadım. O yüzden anahtar kelime seçiminde tavsiyeye ihtiyacım var.


Hocam , ben yukarıda bahsettiğim yöntemlerle sosyal medya, seo ipuçları , seo teknikleri , sosyal medya uzmanlığı kelimelerinde 1. sayflara çıktım üstelik blogger tabanlı bir siteyle (bknz;pekmezgibi.blogspot.com) bir süre ilgilenmedim galiba şuanda sıralamada da yokumdur büyük ihtimal dediğim gibi rekabet payı yüksek anahtar kelimeleriniz var.

Text , banner , rss gibi reklam çeşitleri almalısınız farklı sitelerden ki referans sağlasınlar. Karşılıklı reklama karşıyım eğer yapacaksanız çapraz yapın.

ve şuanda yeni bir websitem var anahtar kelimelerinde yavaş yavaş üst sıralara çıkıyor bazı kelimelerde ilk sayfada bu iş sizde biliyorsunuz sabır işi :)