radyoloji adlı üyeden alıntı

Fakire 5 Lira yardım etmekle kimse batmaz. Ülkendekine de yardım edersin Afrikadakinede edersin. "Türkiyedekiler açken ben başkasına yardım etmem" diyenler, bu bahaneyi bıraksınlar artık bence. Tavsiye vereyim sizlere; Ramazanın başında Türkiyeden bir fakire fukuraya yardım edin, Ramazan sonunda da Afrikadaki bir fakire yardım edin. Toplam 10 Liranız gitmiş olur, kaba hesap edersek. Eminim siz 10 Lirayı 1 gün içinde mutlaka harcıyorsunuzdur. Veya gidip bir domain alıyorsunuzdur yada hosting. Bir hosting parası da yardım edin fakirlere sevap kazanın inş.

Güvenilirlik konusuna gelince inanın ben de yukardakiler arasında sadece Diyanete yüzde yüz güveniyorum. Ben mesela 1 mesaj attım diyanetten attım. İlerde inş yine atarım. Ha isteyen atar isteyen atmaz. Bu işten şahsen ben para kazanıyor değilim. Ben sadece hatırlatmak istediğim için bu konuyu açtım. İlla 5 Lira değil başka şekillerde de yardım edebilirsiniz. Ama burda sen oturduğun yerden yardım etmiş oluyorsun. Bütün mesele bu. Saygılar sevgiler.


radyoloji adlı üyeden alıntı

Diyanet İşleri Afrikaya yardım toplamıyor oraya belgesel çekmek için gidiyor mu diyorsun ? Bunu mu demek istiyorsun?

Ayrıca ben senin şuan 1 tl ihtiyacın olduğunu hiç sanmıyorum. Bilgisayar başında oturmuş internette geziniyorsun. Bilgisayarı kapatsan 2 saatliğine zaten 1 tl cebinde kalır. Artı, bir web siten var ki senin 1 tl ihtiyacın olduğuna hiç hiç inanmıyorum.

Gel gelelim senin burda 1 tl ihtiyacım olsa yardım eder misiniz demen bir defa mantıksız. Başka bir örnek verebilirdin.


Nerden bilebiliyorsun ? Nerede olduğumu nasıl i,htiyacım olup olmadığını web sitesi olmak demek para basmak demek mi ? Sen diyelim kaportacısın ama araban var ve işsizsin. Şimdi araban olunca kaportacısın ya hani paran var mı demek bu ?

:) Yargılı olmayalım lütfen. Beni,m işim de bu mesela.
Bilgisayar başında oturuyor olmak PİNEKLEMEK midir?

Gugılı yönetenler sokaktan balkona domate satarak mı 1 milyon sunucuyu idare ediyorlar ?

:)

Ek Olarak:

MstDrsn adlı üyeden alıntı

Zaten eğer okuduysan sonunda ne kadar inanırsın yazıyor..O kadar tahammülsüzsünüz ki yazının sonuna kadar bile okumuyorsunuz..Ben sadece bini diyorum artık istersen ki ister okuma ister cevapla ister yanıtsız bırak..


Benim insanım ( BU ÜLKE BENİMSE EĞER İNSANI DA BENİMDİR. AYRI YERLERE ÇEKMEYİN ! ) bunu bilmez. Şimdi beyninde karasular dökülür arkadaşın.

Temel tümden gelinmlerine - YARGILARINA - bastım, el soktum ya ...

Okumaz yazıyı cımbızla çeker. Üstüne yürür kelimesi ile.. Böyledir. Değişmez..

Ve benim insanım Avrupa Birliği sevdasına kapı köşe bucak gezinir, giremez yıllardır.. Neden ?

Sevmez, okumayı sevmez benim insanım.