Fatih Toprak adlı üyeden alıntı

Nerden bilebiliyorsun ? Nerede olduğumu nasıl i,htiyacım olup olmadığını web sitesi olmak demek para basmak demek mi ? Sen diyelim kaportacısın ama araban var ve işsizsin. Şimdi araban olunca kaportacısın ya hani paran var mı demek bu ?

:) Yargılı olmayalım lütfen. Beni,m işim de bu mesela.
Bilgisayar başında oturuyor olmak PİNEKLEMEK midir?

Gugılı yönetenler sokaktan balkona domate satarak mı 1 milyon sunucuyu idare ediyorlar ?

:)


Bir defa "1tl ihtiyacım var" demek dalga geçercesine yazılan bir cümle. Onun yerine "100 tl ihtiyacım var bana güvenir misin?" diye bir cümle kurarsan işte o zaman bana gerekli cevabı vermiş olursun. bu bir.

"web sitesi olmak para basmak demektir" mi dedim ben. böyle bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum.


"Sen diyelim kaportacısın ama araban var ve işsizsin. Şimdi araban olunca kaportacısın ya hani paran var mı demek bu ? " şimdi ben kaportacıyım, yani meslek olarak kaportacıyım ama şuan da çalışmıyorum. ve arabam var. Yani ben bu arabayı almak için belli bir süre çalışmışım para kazanmışım ve almışım. yada birinden miras kaldı. herneyse. bu şu demek oluyor; benim düzenli bir gelirim olmadığı için maaşım yok. fakat arabam olduğu için arabam kadar param var. Yani arabayı eğer sattarsam alacağım para kadar param var. Senin 2 cümlenden ben bunu çıkardım.

"Bilgisayar başında oturuyor olmak PİNEKLEMEKtir." diye bir cümle kurduğumu da hatırlamıyorum. Yani sen böyle söylüyorsun ama sanki ben söylemişsim gibi deklare ediyorsun. Hiç etik bir davranış değil.

Ve geldik Google a. Ramazan ayında fakir fukaraya yardımı konuşurken geldiğimiz nokta. Tebrik ediyorum. Meğer yardım etmek ne kadar zormuş.

Ek Olarak:

MstDrsn adlı üyeden alıntı

İşte bu illa harfi harfine istiyorsan bu şimdi ikna oldun mu kardeşim..Sinirinden okuyamadığın varsayıyorum..


Varsayıyorsun ama öyle değil. Bu cümleyi de okudum. Zaten inandırıcılığı olmadığını da söyledim. Burda sorun nerde anlamadım. Şimdi bana neden itiraz ettin ki?