radyoloji adlı üyeden alıntı

Bir defa "1tl ihtiyacım var" demek dalga geçercesine yazılan bir cümle. Onun yerine "100 tl ihtiyacım var bana güvenir misin?" diye bir cümle kurarsan işte o zaman bana gerekli cevabı vermiş olursun. bu bir.

"web sitesi olmak para basmak demektir" mi dedim ben. böyle bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum.


"Sen diyelim kaportacısın ama araban var ve işsizsin. Şimdi araban olunca kaportacısın ya hani paran var mı demek bu ? " şimdi ben kaportacıyım, yani meslek olarak kaportacıyım ama şuan da çalışmıyorum. ve arabam var. Yani ben bu arabayı almak için belli bir süre çalışmışım para kazanmışım ve almışım. yada birinden miras kaldı. herneyse. bu şu demek oluyor; benim düzenli bir gelirim olmadığı için maaşım yok. fakat arabam olduğu için arabam kadar param var. Yani arabayı eğer sattarsam alacağım para kadar param var. Senin 2 cümlenden ben bunu çıkardım.

"Bilgisayar başında oturuyor olmak PİNEKLEMEKtir." diye bir cümle kurduğumu da hatırlamıyorum. Yani sen böyle söylüyorsun ama sanki ben söylemişsim gibi deklare ediyorsun. Hiç etik bir davranış değil.

Ve geldik Google a. Ramazan ayında fakir fukaraya yardımı konuşurken geldiğimiz nokta. Tebrik ediyorum. Meğer yardım etmek ne kadar zormuş.

Ek Olarak:

Varsayıyorsun ama öyle değil. Bu cümleyi de okudum. Zaten inandırıcılığı olmadığını da söyledim. Burda sorun nerde anlamadım. Şimdi bana neden itiraz ettin ki?


Konuların arasından az evelki mesajımda dediğim gibi çekip çekiştirip sarmallamak Sadece emin olun TÜRK zihniyetinin yapabileceği naçizane uyumluluktur. Demek deklare ediyorum. Harikasınız. :)

Diyelim deklare ediyorum. Hadi dediğiniz olsun. Şimdi şunu yapar mısınız benim için konuyu CTRL + S ile bilgisayarınıza kaydedin ve yazdığım her satır cümleyi sizin yazdığınız her satır ile karşılaştırıp okuyun. Ya benim aklım basmıyor, ya da sizin konuşmuş olduklarınızı benim gibi sıradan boyutdaki insalar anlayamıyor. Muhakkak görünmez boyutta olmak lazım. Pekala...

Siz bunu da bir kuyuya çeker ve atılan ipi çıkarmak istersiniz... ( Bu kısımda anlatılan umarın anlaşılmıştır. Kendinize deli dediğimi çıkarmayın sakın :) )

Sabit gelirim şu an yok evet. Neden henüz fıtık ameliyatı olmuş olmam nedeni ile. Ama işin normalinde Turizmciyim ben çoğu insanın 6 ayda kzandığını ben 3 hafta da kazanabiliyorum. İşin bu kısmını yazmak ayıp ve sevmediğim iştir ama madem sıkıntınız gidecek o zaman faydalı olur.

İnternet işi de hobi ile başladı, merak devamını getirdi, çok şükür büyük firmalardan da referanslarımı yolayabilirim.

Elin AŞÇISI geliyor, WEB DEVELOPER'IM diyen koyu wmasterların elinde işini alıp iş yapıyor bu ayrı konu neyse konuyla pek alakalı olduğunu sanmıyorum.

Ve siz, takılmayın ne olur bunlara. Daha açık konuşmak isterdim ama ne yazık ki toplumca mimlenmek istemediğim bişeydir.

ÇÜNKÜ BENİM İNSANIN ETİKETİ LAK DİYE YAPIŞTIRIR.

Tamam siz yardımınızı yaptınız. Bende fikriyatımı sundum..

Ne vardı gocunmalık anmaladım.Neyse.

Umarım kırıcı olmamıştır cümleler.
CTRL S yapmayı unutmayın!

AYRICA PARA İLE OLMUYOR SADECE YARDIM.
Birinin hayır duasını almak için sadece cebine 5 TL sıkıştırmaya gerek yok.

O ZAMAN SİZDE ŞU AN AKLINIZDA KALAN SORULARI AYDINLATMAK İÇİNİZİ DÖKMEK İÇİN YZIYORSUNUZ.

BENİM ZAMANIMI ÇALIYORSUNUZ

BU GÜNAH DEĞİL Mİ ?