Arkadaşlar bu rakamlar bizza bu sistemlerin api'leri aracılığı ile alınmakta yani facebook sizin girdiğiniz Url'de ne kadar sonuç dönüyorsa sosyalolcer.com onu gösteriyor. Aslında bunun nedenini KoteElektronik arkadaşımız açıkladı. Twitter'da twitleriniz gizli ise ya da link kısaltma servisleri kullanıyorsanız bunu size link olarak görmüyor. Ya da Facebook profilinizi, sayfanız dışarıya açık değilse, google+ dışarıya açık değilse yine Api'ler bunları saymıyor diye tahmin ediyorum.

Bunların dışında bizi en çok yanılgıya düşüren sanırım ana domain ve iç sayfa linklerinizin durumları, sistem url bazlı çalışıyor. Bu şu demek oluyor.

onnumara.org
onnumara.org/29_ekim_2012-52.html

bu iki bağlantı aynı site olduğu halde farklı url'lerdir. Dolayısıyla alt sayfa paylaşımınız ana sayfa sorgulamanızda çıkmayacaktır. Eğer alt sayfa paylaşıldı ise, altsayfa sorgusu 1, ana sayfa sorgusu 0 gelebilir.

Çok hoş bir durum olmadığının farkındayım ancak Api'ler bu şekilde çalışıyor :) Ne yapabiliriz konusunda önerisi olan varsa çok makbule geçer tabi ki.

Hepinize teşekkürler..

Ek Olarak:

aakinci adlı üyeden alıntı

imzamdaki adresler için 0 cıkıyor butun istatistikler oysa moda sitem için face ve twitter de en az 500 paylaşım yaptım.


Bahsettiğiniz sitelerden takipmoda için birşey farkettim

"takipmoda.com/dekorasyonun-yeni-trendi-isik-bandi.html" bu şekilde arama yapınca istatistikler 0 cıkmasına rağmen

"takipmoda.com/dekorasyonun-yeni-trendi-isik-bandi.html/" olarak arayınca facebook paylaşımınız 1 görünüyor. Bunun nedenini anlamaya çalışıyorum.