zipli dosyayı indir. içindeki resmi masaüstüne at. sonra masaüstüne attığın resmi ftpden logo.png ile değiştir.
Tmmdır Bu Arada Tek Css Dosyası Kullanmayı Başardım Ve H Kullanımınıda Yaptım Böylese 2 Sorun Daha Çözüldü :) Site Biraz Hızlandı Şimdi Gözle Görülür Derecede Daha Eksikler çok Ama Seo İçin Hala En Az 3 Saniye Geç Açılıyor...
W3 Doğrulama
Sitenizin w3 sertifikasından başarıyla geçmesi önemli bir seo kriteridir. Sitenizin w3 sertifikasından başarıyla geçmesi hem kullanıcılarınız için hem de kod yapısı açısından size olumlu etki edecektir.
Sitenizde 8 adet HTML hatası bulunmaktadır.
W3 hatalarınız
Sayfa Hızı
Sayfanızın hızlı açılması gerek kullanıcılar gerekse arama motorları tarafından çok önemlidir.
Sayfanız 5 saniyeden yavaş açılıyor.
Dosya Sıkıştırma
Statik dosyalarınızı ve kodlarınızı gzip veya deflate ile sıkıştırın, bu sayede daha hızlı yüklenirler.
Aşağıdaki dosyaları sıkıştırmanızı öneriyoruz. Bu sayede daha hızlı erişim sağlanabilir
Tarayıcı Önbellekleme
Dosyalarınıza önbellekleme sistemi eklemeniz onları daha hızlı açacaktır.
Aşağıdaki dosyaları önbelleklemenizi öneriyoruz. Bu sayede daha hızlı erişim sağlanabilir.
1. Hataları Nasıl Düzenlicem Nerde Olduklarını Anlamıyorum 2 Tanesini Bulup Düzelttim 8 Tane Kaldı :(
2. Dosyaları gzip iLe Sıkıştıramıyorum gerekli makaleleri inceledim işlemleri yaptım ama hiç bir degişiklik yok :( gzippy yukledim eklenti ayarları yok ve .htaccess Gerekli Kodları Girdim C Paneldende optime etmeyi denedim edildi diyor ama değişen birşey yok ?
3. Tarayıcı önbelleklemek Sanırım Bunu Yapmamam gerekiyor