lostyazilim
tr.link

Alexa'da En Etkili Nasıl Yükselinir?

16 Mesajlar 2.670 Okunma
acebozum
tr.link

Mustafa Cakmak Mustafa Cakmak Front-End & Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar blog dünyasında daha yeniyim. Alexa sıralaması tüm siteler için önemlidir. Ben sadece alexa sıralamasında en etkili olan iki faktör biliyorum. Alexa widget eklemek ve toolbar yüklemek. Bunun dışında etkili yollar var mı?

>>http://www.teknofiber.net

http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
wmaraci
webimgo

USglm USglm Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad U** S**
  • Mesajlar 1864
  • Beğeniler 601 / 364
  • Ticaret 24, (%100)
Kusura bakmayın ama daha diğer konunuzun arası açılmadan yeni konular açıyorsunuz. Bence diğer sorunları olan arkadaşlara da fırsat tanımalısınız.

• Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)

USglm adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayın ama daha diğer konunuzun arası açılmadan yeni konular açıyorsunuz. Bence diğer sorunları olan arkadaşlara da fırsat tanımalısınız.

Bende diğer arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Sorun çok olunca fazla konu açmakta normal :) Bundan sonra daha nadir konu açmaya çalışıcam.

eportaltr eportaltr Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 20 / 40
  • Ticaret 1, (%100)
Alexa da yükselmek için birçok program türü var fakat siz bunlarla uğraşmayın. yol Alexaya kayıt olun en etkili sistem sitenize gelen ziyaretçilerinizi sitede olabildiğince fazla kalmasını sağlayın bunu yapmak için de siteyi sürekli güncel tutmanız gerekir. kısa sürede değil ancak orta ve uzun vade de alexanızı etkileyecektir.

wmaraci
wmaraci

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Güncel ve temiz içerik, alexa toolbar ekleyin chrome a farkı görün.

• Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)

eportaltr adlı üyeden alıntı

Alexa da yükselmek için birçok program türü var fakat siz bunlarla uğraşmayın. yol Alexaya kayıt olun en etkili sistem sitenize gelen ziyaretçilerinizi sitede olabildiğince fazla kalmasını sağlayın bunu yapmak için de siteyi sürekli güncel tutmanız gerekir. kısa sürede değil ancak orta ve uzun vade de alexanızı etkileyecektir.

Alexa değeri yükselsin diye autosurf kullanıyorum. Bu alexaya zarar veriyo mu? (Bu autosurflerde 20 saniye) Ben alexaya facebook üzerinden giriş yapıyorum alexanın meta kodlarını siteme yükledim. Ayrıca doğal yoldan yükseltmek daha iyi olduğunu söylediler seo hocaları , programlada aslında biraz yükseltsek ileriki zamanlarda da doğal yapsam olur dimi? Bu programın adı nedir hocam?

Ek Olarak:

AcidBunny adlı üyeden alıntı

Güncel ve temiz içerik, alexa toolbar ekleyin chrome a farkı görün.

Daha 3 gün önce blogspottan .net e geçtim şuan alexada no data diyo herhalde henüz gözükmüyo benim site alexanın gözünde. blogspotta kullanıyodum toolbarı çok etkisini gördüm ben 2 haftada toolbar sayesinde 3 milyona kadar geldim ileridede bir internet cafeye toolbar yükletmeyi düşünüyorum.

eportaltr eportaltr Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 20 / 40
  • Ticaret 1, (%100)
autosurf,jingling,diğer alexabot programları Alexanı geçici olarak yükseltir kesinlikle kullanmanı tavsiye etmem. en doğal yöntem siteni güncel tutman ziyaretçilerinin sitede tutmayı sağla alexa her 7-10 gün içinde güncelleme yapıyor zaten yavaş yavaş yükselirsin.

• Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)

eportaltr adlı üyeden alıntı

autosurf,jingling,diğer alexabot programları Alexanı geçici olarak yükseltir kesinlikle kullanmanı tavsiye etmem. en doğal yöntem siteni güncel tutman ziyaretçilerinin sitede tutmayı sağla alexa her 7-10 gün içinde güncelleme yapıyor zaten yavaş yavaş yükselirsin.

Yardım için teşekkürler hocam.
eportaltr

kişi bu mesajı beğendi.

lodos lodos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 281 / 92
  • Ticaret 1, (%100)
Alexa özgün içerik,güncellik sonrası pagerank ve hit sayısı ile doğru orantılı olarak artar. Ben hiç alexa arttırmaya çalışmadım ama alexada 500 binlere kadar düştüm. demek istediğim googlenin gözünde yükseldikçe Alexa kendiliğinde zaten yükselir.

• Üyelik 05.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 60 / 71
  • Ticaret 8, (%100)

lodos adlı üyeden alıntı

Alexa özgün içerik,güncellik sonrası pagerank ve hit sayısı ile doğru orantılı olarak artar. Ben hiç alexa arttırmaya çalışmadım ama alexada 500 binlere kadar düştüm. demek istediğim googlenin gözünde yükseldikçe Alexa kendiliğinde zaten yükselir.

Ben blogu açalı 3 hafta filan oldu 3 haftada 30 kayıt paylaştım sizce güncellik bakımından daha çok paylaşmalımıyım?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al