Arkadaşlar Site Hızımı Artırmak İçin CloudFlare Özeliğini kullanmayı tercih ettim sitem %30 Civarında gözle görülür bir hız artışı oldu ve memnunum ancak bu özeliği kullanmam için Dns ayarlarını CloudFlare istediği üzere değiştirmem gerekti ve bunu yaptıktan bir süre sonra Cpanel'de ve Wabmail'de bozulmak oldu Ve FTP Giremez Durumdayım Ancak Web Sitemde Sorun yok Hosting Firmasına Mail Attım Dns Ayarlarını Orjinal Haline Getirmem Gerektiğini Yazdılar. Sizce Ne Yapmam Gerek Gerçekten Bu Sebeptenmi Olmuş Olabilirmi eger degiştirirsem göz göre göre sitemi Yavaşlatmış olacagım :(
Mrb kardeşim hatırlarsan CloudFlare kullanmanı ben önermiştim.
Anlattığın sorun DNS ile alakalı evet. CloudFlarenin DNS ayarlarının görünümü şöyledir:
Turuncu bulut varken aktif tekrar tıklarsan deaktif olur.
Sanırım senin cpanel özelliğini CloudFlare yönetiyor. Bunu deaktif yap. Sadece www.siten.com u aktif yap. İP adresin falan aktif ise onlarıda devre dışı bırak.
Düzelecektir. 1 günde de düzelebilir 1 aydada. Bu senin önbellekleme sürene bağlı. Yine cloudflarenin ayarlarında önbelekleme süresi var. Oradan bu ayarı istediğin gibi düzenleyebilirsin.
İkinci şık olarak, eğer yukarda dediklerim olmaz ise cpanele, siten.com:2082 yada siten.com/cpanel olarak girme. İP adresini yazıp gir. Bilmiyorsan Host aldığın kişilerden adresini öğren.
Ama dediğim gibi birinci şıkkı yaparsan düzelir.