-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Merhaba wmaracı,
1 haftadır kendime uygun telefonu bir türlü bulamadım.
İşletim sistemi Android olacak. Versiyon farkeder mi bilmiyorum (bilgim yok bu konuda).
1.200 tl 'e kadar bütçem var. hangi telefon avantajlı vs. söylerseniz çok sevinirim.
Kamera benim için çok önemli.
HTC, Samsung, Sony gibi modeller aklımda. Birde Turkcellinkiler var. Ne alayım sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Önerebiliceklerim; Motorola Atrix, HTC Evo, Galaxy SII eğer birazdaha katarım diyorsan Galaxy SIII
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
emektar öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, Ben Lg optimus 3d aldım büyük bir hevesle pişmanım. Bunu aldığım sırada Sony Xperia Arc, HTC Evo, Galaxy S2 gündemdeydi, ben bunu seçtim. Öneri olarak ise LG dışında marka ayrımı yapmaya gerek yok Samsung, Sony, HTC arasında. Bana sorarsanız bütçenize uygun olarak ideal olan S2 diyebilirim. LG yi ayırmamın nedeni, aldığım model için Android 2.2'den sonra resmi bir güncelleme yayınlamamasıdır. Diğer modellerde telefonların özellikleri ve kaliteleri yakın, o yüzden ucuz olanı seçmek mantıklı. Versiyon önemli tabiki, o yüzden S2 uygundur. HTC için ses problemi var derler, o ses probleminide yanında verdiği kaliteli kulaklıkla kapatmaya çalışıyor... ben duyumumu aktarıyorum. Biraz yukarı çıkarsanız S3 ü öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Creator
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Samsung Galaxy S2 al derim. Baya ucuzladı. Cebine para bile kalır.