archaeopteryx adlı üyeden alıntı

İşte bunları kabullenebilen insanlardan tiksiniyorum. Ülkemizde layt diye tabir ettiğim Müslüman kesimin çoğunun haberi yok bunlardan. Uyandırma projesiymiş. Umarım uyanmayız..

Ateist bey, insanlardan tiksinmek size yakışan bir durum mu? Size göre herkes eşittir. Size ne kimin neyi kabul ettiğinden?

Elbet insanlar uyanacaktır bir gün.

Ek Olarak:

Kakarotto adlı üyeden alıntı

Konuyu namaza getirdiniz ya sizi ayakta alkışlıyorum.
Konumuz "yetişkin içerikli sitelere girilmesini ZORLA ENGELLEMEK".
Namazla ilgili tekbir konuya dahi değinmedim. Değinmediğim şeylerle beni itham etmeniz de çaresizlik sanırsam.

Yazdığım konularla ilgili cevap verirseniz daha iyi olur. Zira bir koyun örneği veriyorsunuz, kıyaslamanızın yanlış olduğunu söylüyorum bu sefer buna cevap vermeden konuyu değiştirerek namaza getiriyorsunuz.

Kuranı bana anlatmayın, hayal edebileceğinizden daha fazla şekilde inceliyorum kuranı. Neyin emir neyin emir olmadığın biliyorum yani. ;)

Ayrıca ezberci olanlar da bir dini hiç sorgulamadan kabul edenlerdir. Çünkü sorgulamamak zaten başlı başına ezberdir. Farkındaysanız HZ. İbrahim, Hz. Musa dahi ilk başlarda Allahı ve diğer tanrıları sorguluyorlar..

Açın hemen İbrahim A.s ile ilgili olan ayetleri o zaman. Bakın bakalım Hz. İbrahim demiyor mu Allaha "Allahım insanları nasıl dirilteceksin?" diye...

Gerçekçiliğe gelince göreceli bir kavramdır bu. ;)
Sen bana gerçeklik kavramını tanımla bakalım.

Kakarotto sana sormazlar mı Hz. İbrahim de konumuz değil ama sen örnek vermişsin, diye??