Kanıtlayabilen bir insan gösterebilir misin ?
Tamam pekala, hadi bana Allah'ın varlığını kanıtla dersem kanıtlayacak mısın / kanıtlayabilecek misin ?
Eğer iddian buysa "bana Allahın varlığını kanıtla"
Artık tamamiyle İslamın öğretisi dışına çıktığının da farkında değilsin.
Bu arada neden Adem A.s ile ilgili soruma soruyla cevap verdiniz ? Halbuki ilk mesajımda size soru sorduğumda bana ne cevap vermiştiniz... Ah ah...
---
Edit: Moderatörlerden konu uzadığı için özür diliyorum. Mesajımı noktalıyorum.
Tamam pekala, hadi bana Allah'ın varlığını kanıtla dersem kanıtlayacak mısın / kanıtlayabilecek misin ?
Eğer iddian buysa "bana Allahın varlığını kanıtla"
Artık tamamiyle İslamın öğretisi dışına çıktığının da farkında değilsin.
Bu arada neden Adem A.s ile ilgili soruma soruyla cevap verdiniz ? Halbuki ilk mesajımda size soru sorduğumda bana ne cevap vermiştiniz... Ah ah...
---
Edit: Moderatörlerden konu uzadığı için özür diliyorum. Mesajımı noktalıyorum.
Acele kardeşim sırayla hepsine geliriz..
Hz. İbrahim Allah'ın varlığına nasıl inanmıştır?
Hz. Muhammed (sav.) Ayı nasıl ortadan ikiye ayırmıştır?
Kızıl deniz nasıl ortadan iki ayrılmıştır?
Bunlar kanıt değil midir? Akıl kardeşim. Akıl... düşünürsen bulursun. Güneş tarı olsa gece batmaz, ay, yıldız tanrı olsa gündüz kaçmaz. Öyle bir şey ki bizi yaratan evreni kusursuz bir şekilde sunmuş. Ateistler Allah'ı göremeyince inanmazlar. İlla görmeleri gerekir :) Ateistler der ki biz maymun geliyoruz yada çeşitli dns değişiklikleri sonucunda bu hale geldik derler. Onlara şunu söyle, gitsinler bilimsel araştırmalara baksınlar, bir protein tanesinde bile bahsettikleri evrimsel olay yoktur.
Sen benim 2+2=4 ü bulmam gibi Allah'ı elimle göstermemi mi bekliyorsun?
"Kesin olarak inananlara, yeryüzünde ve kendi içinizde Allah’ın varlığının nice delilleri vardır; görmez misiniz?"