Zamanı kimin kaybettiği ortada arkadaşım elin gavuru ile seni kıyas etmedim bu bir,
kimseyi kandırdığımız yada zorla bir şey dikte ettiğimiz yok bu iki
sizin zihniyetiniz her türlü beyin göçünün en önde gelen nedenidir bu ülkede bu da üç,
asıl gerçekleri bilmeden , incelemeden kuru kuruya bu tarz projelere çamur atarak
insanları kandıran da sizlersiniz bu da dört daha on binlerce sayılabilir ama bu da sana
yeter , hem sana ne oldu bu kadar alındın anlamış da değilim .Ama sen yüzde doksan seocusundur bu program tutarsa işimi kaybederim diyenlerden sindir,yoksa bu kadar celallenmezdin çünkü senin gibi faydasını bildiği halde baltalauanların hepsi de dediğim sınıfdan dı bu güne kadar , sen de öylesin kesin ,
Galileo da dünya yuvarlak dediğinde senin zihniyetin onun kafasını uçurmuştu o nedenle sana kızamıyorum bile kullanıp faydasını gören insanlara bırakıyorum gerisini onlar zaten gereken cevabı vermişler ama sizi asıl çıldırtanda bu ya zaten , gerçekten i,şe yarıyor olması , sizin dayanamayıp saldırmanızın tek nedeni bu, öte yandan burası senin babanın çiftliği de değil bana sen buralarda vakit kaybetme diyemezsin
Burası bir paylaşım platformu ve isteyen üye olup istediği kadar burada vakit kaybedebilir bunun iznide senden çıkmayacak her halde.
Aslında bende suç ki bu projeyi sizin gibi kıymet bilmezlere sunmuşum keşke sadece yabancı dil olarak yayınlayıp yurtdışında kullanıma açsaydım gerçekten sizin gibiler beni binlerce pişman ettiniz
Belki daha 20 li yaşlardasın ama senden iki kat büyük birine sen buralarda vakit kaybetme diyebiliyorsun
Al wm aracı senin olsun daha da gelmem zaten böyle bir ortama merak etme amacın bu idiyse de tebrik ederim başardın artık rahat rahat uyursun yatağında..