Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
O zaman tam okumamışsın ya da anlayamamışsın. Hemen anlatayım:
Blog adlı dizinde bulunan tüm url'leri kaldırmak istiyorsan o kısıma blog yazıp göndermen yeterli.
Ana dizinden itibaren tüm url'leri kaldırmak istiyorsan / yazman yeterli olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben sadece bir bölümünü kaldıracak diye düşündüm. O yüzden kafam karıştı. Çünkü siteyi silince bir süre sonra linkler zaten kalkıyor. Ama bazen de diyelim 50 sayfayı kaldırman gerekir ve hepsi farklı kategorilerde bunları tek tek girmek zorundasınız. Tabi bununda bir yolu yoksa
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Bu sayfa üzerinden anlatırsanız benim gibi bilmeyen çok arkadaş var. Elimde 100 tane diyelim kaldırmam gereken sayfa var. Nasıl yapacağız?
Hocam yapmanız gereken kutucuğa
siteadi.com/ yazmanız olacaktır. Bir sitenin anasayfasının indexinin silinip diğer alt sayfalarının indexinin kalması ne kadar mantıklıdır ? Bu yüzden direk olarak sitenin bütün indexlerinin silinmesi isteğini doğurur.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Ben sadece bir bölümünü kaldıracak diye düşündüm. O yüzden kafam karıştı. Çünkü siteyi silince bir süre sonra linkler zaten kalkıyor. Ama bazen de diyelim 50 sayfayı kaldırman gerekir ve hepsi farklı kategorilerde bunları tek tek girmek zorundasınız. Tabi bununda bir yolu yoksa
Diyelim ki spor kategorisindeki tüm yazıları kaldırtmak istiyoruz.
Spot yazılarımızda google'da şu şekilde indexli:
http://site.com/spor/galatasaray-fenerbahce-maci.html
Bu durumda google'a şu dizini kaldırmasını söylersek tüm spor yazılarımızın index'i kalkacaktır:
http://site.com/spor
Tabi burada url yapısı önemli. URL'de kategorinin geçmesi lazım. İsim olarak veya id olarak.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,uzun zamandır yorum yapamadım kusuruma bakmayın.Yorumlarınız çok açıklayıcı olmuş.Tek tek url leri girmek gerçekten zor olacaktı ama şu / olayını yapacağım bugün inşallah bi aksilik çıkmaz.Peki küçük bi sorum daha olacak;
Siteni kaldırdığın zaman ne kadar bir süre sonra google otomatik olarak senin index lerini siler ? (benim için çokta önemli değil / olayını kullanacam fakat bunu öğrenmek isteyen arkadaşlar olursa bana dokunan yardımınız onada dokunur diye düşündüm)
Dip not:Kaldırmak istediğim site wordpress scrip li yabancı film sitesidir.herhangi kötü içeriğe sahip değildir sadece madem kapattım neden google da gözüküyor piskolojisine kapıldım :)
yiğido