Psycho adlı üyeden alıntı

Google politikalarına göre yasak değildir, kullanabilirsiniz.

Neden mantıksız olsun? Hayal gücümüzü biraz daha zorlayalım. Diyelim ki bir blogumuz ve bir çok yazarımız var. Her yazarımız yazdığı yazılardan para kazanmak istiyor. Bunun için yazarlara kendi adsense kodlarını ekleme ve yazılarında göstertme imkanı verebiliriz.

Eskiden bir sitede birden fazla adsense hesabı kullanmak yasaktı. Ancak google bundan bir kaç sene önce gittiği düzenleme ile bunu serbest kıldı. Yani bir sitede birden fazla adsense hesabı kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim aynen öyle. Gerçi arkadaşda aynısını söylemişti. Böyle bir çalışmaya başlayacağız. Subdomainle siteyi kategorize edebilir, dahada dallandırıp budaklandırabilirim. "Bana böyle bir teklif gelse reklam karşılığı yazar olurdum" mantığından yola çıktım

Ek Olarak:

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

Tekil sahibi yazarı olmayan bir websitesi için yapmış olduğum bir yorumdu. Üstteki yorumuma göz atmanızı isterim :)

Ek Olarak:

Dediğiniz gibi hiti fazla olan bir site için yapılabilir bir girişim olur. Kriterleri bilmediğimden dolayı genel olarak bir yorum yapmış bulunmaktayım. Dediğiniz şekilde mevzu çok başka boyutlara ulaşabilir.

ewt ilk başta soruyu anlamadığınzı tahmin ederek yineledim. Sıkıntı yok zaten. Peki böyle bu konuda çalışmalara başladık. Tasarım yaptırdıktan sonra sizin fikirlerinize yine ihtiyaç duyacağım. Arkadaşım wp kodlanarak hayata geçireceğim. Ben sağlık konusundan girmeyi düşünüyorum. sizlerin fkri nedir?