lostyazilim

Tasarımım Hakkındaki Yorumlarınız

8 Mesajlar 2.059 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Berkay Berkay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Wordpress Geliştirici
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1863
  • Beğeniler 90 / 337
  • Ticaret 27, (%100)
Birkaç arkadaşımın "kart10 için özgün bir tema kullanmalısın" tavsiyesi ile yeni bir tasarıma başladım.Photoshop'ta hazırlıyorum şu anda yorumlarınızı almak istedim.

wmaraci
reklam

aDesigner aDesigner Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2010
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 18 / 129
  • Ticaret 0, (%0)
Yazı bölümü güzel olmuş elinize sağlık :) Fakat arama kutusunun sol tarafı (yazı bölümünün üzeri) boş kalmış gibi. Yazı alanını yukarı çekebilir ya da oraya twitter güncellemesi gibi bir bölüm ekleyebilirsiniz :)

TuFFy TuFFy WordPress Geliştirici Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 2024 /
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 24 / 30
  • Ticaret 0, (%0)
ben anasayfada bu kadar çok sosyal paylaşım ikonu bulundurmazdım. onları yazı sayfalarında bulundurmak daha mantıklı. hem anasayfadaki karmaşadan kurtulmuş olursun, hem de okurların henüz okumadıkları yazıyı paylaşmayacağını varsayarsak o butonları boş yere orada bulundurmamış olursun. kendi fikrim tabi, katılmayabilirsin.

b3yaz b3yaz WMAracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2048
  • Beğeniler 69 / 125
  • Ticaret 18, (%100)
Renkleri Biraz Değiştir Bence (:

wmaraci
wmaraci

MstDrsn MstDrsn Yine Yeni Yeniden Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)
Genel olarak güzel ama "Aranacak kelimeyi girin" cümlesini biraz koyulaştır belli olmuyor :)

• Üyelik 29.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1863
  • Beğeniler 90 / 337
  • Ticaret 27, (%100)

BiDüşün adlı üyeden alıntı

Yazı bölümü güzel olmuş elinize sağlık :) Fakat arama kutusunun sol tarafı (yazı bölümünün üzeri) boş kalmış gibi. Yazı alanını yukarı çekebilir ya da oraya twitter güncellemesi gibi bir bölüm ekleyebilirsiniz :)

Kod aşamasına geldiğimde söylediklerinizi dikkate alacağım yorumunuz için teşekkürler yazı bölümünün üstünü ps'de gözden kaçırmışım şimdi farkettim fazla aralık bırakmışım :)

TuFFy adlı üyeden alıntı

ben anasayfada bu kadar çok sosyal paylaşım ikonu bulundurmazdım. onları yazı sayfalarında bulundurmak daha mantıklı. hem anasayfadaki karmaşadan kurtulmuş olursun, hem de okurların henüz okumadıkları yazıyı paylaşmayacağını varsayarsak o butonları boş yere orada bulundurmamış olursun. kendi fikrim tabi, katılmayabilirsin.

Aslında söylediğiniz mantıklı sadece makale isminin yanına google'de aratmak için bir buton koymak daha mantıklı olacaktır.İş yerindeyim şu anda eve gittiğim zaman söylediğiniz düzenlemeleri yapacağım teşekkürler.

b3yaz adlı üyeden alıntı

Renkleri Biraz Değiştir Bence (:

Aynı yorumu birkaç arkadaşım daha yapmıştı.Bittikten sonra hoş olmazsa renk seçenekleri ekleriz problem değil :)

MstDrsn adlı üyeden alıntı

Genel olarak güzel ama "Aranacak kelimeyi girin" cümlesini biraz koyulaştır belli olmuyor :)

renk olarak #cccccc kullandım yanlış hatırlamıyorsam #adadad veya #424242 kullanmayı deneyeceğim eve gidince.

Yorumlarınız için teşekkürler bu akşam sidebar ve anasayfadaki söylenen düzenlemeleri yapıp konuyu güncelleyeceğim :)

alicin12 alicin12 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 70
  • Ticaret 5, (%100)
Arama kutusunun yanlarındaki siyahlık gözüme kötü görünüyor bence onu değiştirmelisin.Bunun dışında gözüme çarpan birşey yok.

• Üyelik 29.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1863
  • Beğeniler 90 / 337
  • Ticaret 27, (%100)

alicin12 adlı üyeden alıntı

Arama kutusunun yanlarındaki siyahlık gözüme kötü görünüyor bence onu değiştirmelisin.Bunun dışında gözüme çarpan birşey yok.

Ara geçiş rengi o sidebar'da aynı rengi kullanacağım için aradaki geçiş düzgün olacaktır tam bittikten sonra daha sağlıklı yorumlar alabileceğiz :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al