Yazı bölümü güzel olmuş elinize sağlık :) Fakat arama kutusunun sol tarafı (yazı bölümünün üzeri) boş kalmış gibi. Yazı alanını yukarı çekebilir ya da oraya twitter güncellemesi gibi bir bölüm ekleyebilirsiniz :)
Kod aşamasına geldiğimde söylediklerinizi dikkate alacağım yorumunuz için teşekkürler yazı bölümünün üstünü ps'de gözden kaçırmışım şimdi farkettim fazla aralık bırakmışım :)
ben anasayfada bu kadar çok sosyal paylaşım ikonu bulundurmazdım. onları yazı sayfalarında bulundurmak daha mantıklı. hem anasayfadaki karmaşadan kurtulmuş olursun, hem de okurların henüz okumadıkları yazıyı paylaşmayacağını varsayarsak o butonları boş yere orada bulundurmamış olursun. kendi fikrim tabi, katılmayabilirsin.
Aslında söylediğiniz mantıklı sadece makale isminin yanına google'de aratmak için bir buton koymak daha mantıklı olacaktır.İş yerindeyim şu anda eve gittiğim zaman söylediğiniz düzenlemeleri yapacağım teşekkürler.
Renkleri Biraz Değiştir Bence (:
Aynı yorumu birkaç arkadaşım daha yapmıştı.Bittikten sonra hoş olmazsa renk seçenekleri ekleriz problem değil :)
Genel olarak güzel ama "Aranacak kelimeyi girin" cümlesini biraz koyulaştır belli olmuyor :)
renk olarak #cccccc kullandım yanlış hatırlamıyorsam #adadad veya #424242 kullanmayı deneyeceğim eve gidince.
Yorumlarınız için teşekkürler bu akşam sidebar ve anasayfadaki söylenen düzenlemeleri yapıp konuyu güncelleyeceğim :)