OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Belirttiğiniz ilk ürüne gelince işlemcinin 3.nesil olması + kazandırıyor fakat ekran çözünürlüğünün full hd olmaması ve ramin 4 gb olması da bana göre bir eksikliktir.

Karşılaştırmaya gelince aynı özellikler olsa bile Hp dışında tercih yapacağım için Asus'u alırdım. Asus'un servisi hakkında pek bilgim yok ama Hp sorun olduğunda önce mail yoluyla sorunu düzeltmeye çalışıyorlar, düzelmez ise kapıdan gelip alıyor. Arkadaşım 7-8 defa servise gönderdi bütün parçaları değişti ama halen soruna çözüm bulamadılar (seste takılma oluyor). En sonunda yoğun ısrarlar sayesinde ücret talebini kabul ettiler.

Nacizane tavsiyem Asus'un bu modelinden yanadır.

İşlemcisi Amd ama 4 mb l2 cache, full hd ekran, 2 gb ekran kartı, 8 gb ram ve 1 tb lık harddiski ile tam bir canavar. benzer özelliklerde bulursanız onuda alabilirsiniz.

Ayrıca, arkadaşımın kuzeni aynı özelliklerdeki biri Asus olan laptopla oyun denemesi yapmışlar. Oyunda pes 12 galiba, diğer laptop aşırı ısınmadan dolayı oyunu rahat oynamasını engelliyormuş. Fakat Asus'ta ne bir ısınma ne de fanlardan gelen üfleme sesi gelmiş... Ayrıca arkadaşımın gözlemine göre dış kasası plastik olmasını pek beğenmemiş, ısınanlar bilgisayarlarda sorun ama ısınma olmadığı için pek etkilemez diye düşünüyorum. Hp ise yeni laptoplarında çelik kasa kullanmaya başladı, bir nevi ısınma problemini böyle azaltmaya çalışıyorlar.

Özellikler aynı olsada alınacak markaya da dikkat etmek gerekiyor.

önerinizin için saolun ama o benim bütçemi aşar. zaten aldığımdada +50tl ile bi 4gb ram daha taktırmayı düşünüyorum ama asus modelinin ekran karında bi sıkıntı var galiba içine sinmeyen tek şey o zaten
böle yzaıyor bu nasıl bi ekran kartıdır
Intel HD 4000 DDR3 Max. 1796 MB Ekran Kartı
500gb hdd yeter ama taşınabilir olması için bi tane harici hddde almayı düşünüyorum.