.co almayın bence. Ben .net'i bile çok zor durumda kalırsam kullanırım. Tabi bu benim kendi fikrim siz yine kendi kararınızı vereceksiniz de, siz bana özel mesajla domaini yazın alternatiflere bakalım isterseniz :)
Ya kendimi seo uzmanı gibi hissettim :) değilim, sadece şahsi tecrübem budur onu da belirtiym de sonra kendini beğenmişlik gibi olmasın :)
Ya kendimi seo uzmanı gibi hissettim :) değilim, sadece şahsi tecrübem budur onu da belirtiym de sonra kendini beğenmişlik gibi olmasın :)
Yok hocam az önce de Ahmet Yılmaz sağolsun fikir vermiş oldu kesinlikle kelime yada harf eklemektense .co uzantı almak daha mantıklı nihayetinde rakibim yok farklı uzantılar dolu olduğu halde hepside yabancıların elinde o fiyatlara alan da olması çok zor 1-2 yıl rakipsiz kalsam zaten bana yeter :D bende uzantılardan .com haricine sıcak bakmıyodum fakat hepsi dolu olunca tam kelimemi buldum ve .co da çok kötü değil kelimemlede yakışıyor akılda kalıcı bir hal alıyor. Bence sizde yakışıyorsa .com a takılmayın derim.