lostyazilim
tr.link

Webmaster Araçları V1 Çıktı & Ücretsiz Tekil Hit Programı İle Birlikte

14 Mesajlar 4.108 Okunma
acebozum
tr.link

cagatayyersel cagatayyersel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgi işlem (it)
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 24 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadas balta da balta yapmazlar etmezler sadece kullanıcı gözüyle hata ayıklarlar herkes bi ws olmuş almış başını gidiyor. Dostum öncellikle ellerine sağlık yaptığın abartı şekilde mantıklı ve faydalı buluyorum. Aksama kadar 30 kere wm aracı sekmesını bul gır yada arcaları tıkla falan falan. 1500 tane sekmede oturup bunla uğraşma işi yerine zaten seo çalışması yapan biri bu programdan baska bi tarayıcı acmasına gerek duymaz bile. dahada geliştirebilirsin o ayrı tabi, birde hit sistemi eklemişsin mantıklı birazda sıkıntı. Alt yapısı hakkında bilgi verirsen hitler karşılıklı geliyor ama bi kredi sistemi ve buna birde google uzerınde arama mantığıyle direk hit yerine google hit sağlarsan sanırım daha iyi olur. Ama genel mantığı sevdım ellerine sağlık tekrar ve başarıları.

Not: Yapılan her şeye önce saygı , Eleştiri için önce bilgi ve birikim Gerekli ki yorum yorum değerini kazansın !
oktayakbal

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

peeta peeta metin2hocam.blogspot.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
ubuntuda çalışıyormu ?

oktayakbal oktayakbal Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 11 / 6
  • Ticaret 7, (%100)

ercell adlı üyeden alıntı

faydasını görebilceğimiz bir sistem ;) Emeğinize sağlık.

teşekkürler yorumunuz için

cagatayyersel adlı üyeden alıntı

Arkadas balta da balta yapmazlar etmezler sadece kullanıcı gözüyle hata ayıklarlar herkes bi ws olmuş almış başını gidiyor. Dostum öncellikle ellerine sağlık yaptığın abartı şekilde mantıklı ve faydalı buluyorum. Aksama kadar 30 kere wm aracı sekmesını bul gır yada arcaları tıkla falan falan. 1500 tane sekmede oturup bunla uğraşma işi yerine zaten seo çalışması yapan biri bu programdan baska bi tarayıcı acmasına gerek duymaz bile. dahada geliştirebilirsin o ayrı tabi, birde hit sistemi eklemişsin mantıklı birazda sıkıntı. Alt yapısı hakkında bilgi verirsen hitler karşılıklı geliyor ama bi kredi sistemi ve buna birde google uzerınde arama mantığıyle direk hit yerine google hit sağlarsan sanırım daha iyi olur. Ama genel mantığı sevdım ellerine sağlık tekrar ve başarıları.

Not: Yapılan her şeye önce saygı , Eleştiri için önce bilgi ve birikim Gerekli ki yorum yorum değerini kazansın !

değerli yorumun için sağol dostum keşke herkes senin gibi yaklaşabilse , kredi sistemi yapmadım çünkü çıkar sağlamak istemiyorum. hitler googleden gelmiyor drek siteye giriş seklinde geliyor ama haklısın biraz daha geliştirmem gerekiyor tepkilere göre devam edip edemiyeceğimi göreceğiz .)

peeta adlı üyeden alıntı

ubuntuda çalışıyormu ?

win kütüphaneleri kullanıldığı için malesef çalışmaz

ZetteL ZetteL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 60
  • Beğeniler 25 / 18
  • Ticaret 0, (%0)