Araştırmak lazım, reklam türleri, veri çekme hızları, içerikleri nelerdir..
Nasıl da çaresizce sürükleniyoruz ya her konu başlığında, artık içim parçalanıyor :(
Edit: Bu arada reklamları ekledim, oldukça çeşitli görünüyor, hızlı bir sistem, 6 sitemde kullanmaya başladım, raporlama iyi, görsel öğeler güzel. Henüz metin reklamına çok denk gelmedim. Bir de indexi neye göre alıyor belirleyemedim. Buradan yine yazarım.
Ben şu anda sitelerimde keyif aldığımı hissettim, Paypal ile 5$ denemesi yapıcam, sonra netleşecek durum.
Reklam durumuna göz atmak isteyen varsa Kaçkez veya Biyoloji örnek adreslerinden yerleşim ve içeriklerine göz atsınlar.
Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.
Nasıl da çaresizce sürükleniyoruz ya her konu başlığında, artık içim parçalanıyor :(
Edit: Bu arada reklamları ekledim, oldukça çeşitli görünüyor, hızlı bir sistem, 6 sitemde kullanmaya başladım, raporlama iyi, görsel öğeler güzel. Henüz metin reklamına çok denk gelmedim. Bir de indexi neye göre alıyor belirleyemedim. Buradan yine yazarım.
Ben şu anda sitelerimde keyif aldığımı hissettim, Paypal ile 5$ denemesi yapıcam, sonra netleşecek durum.
Reklam durumuna göz atmak isteyen varsa Kaçkez veya Biyoloji örnek adreslerinden yerleşim ve içeriklerine göz atsınlar.
Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.
Asıl ben teşekkür ederim bu yaklaşımına.Dediğin gibi maalesef çaresizlik içindeyiz.Koskocaman bir pasta bu internet reklam sektörü ve bunu büyük parçalar halinde hep belli başlı sistemler yemekte.Eh biz de diyoruz ki küçük bir kırıntı da bizim olsun.Ama yok,bir yolunu bulup bizi dışarıya itiyor sistem.Ama bu sistem anlattığın gibi hoş bir sunum sağlıyor.Ben de otomatik ödeme olarak paypal 5$ seçtim.Eğer gerçekten sorunsuz olursa ödeme buradan paylaşacağım.Otomatik olması ayrı bir güzelliik olur.Kontrol etmemize bile gerek kalmadan paramız gönderilir.Zaten sorun olmaması durumunda minimum ödemeyi arttırırım,malum paypal kesinti yapıyor.5$ 5$ ödeme almaya devam etmek yersiz olur.Ben bu başlığın aslında "Google Adsense" konusu altına açılmasını isterdim.Ama işte insan emin olamıyor.Eğer iş gören bir sistem olduğu ispatlanırsa moderatörlerden bu başlığın taşınmasını isterim.Neticede daha çok kişiye ulaşılsa ve herkes birşeyler kazansa bundan mutluluk duyarım.
Benim sitemde reklam yerlerini görmek isteyenlerde buradan bakabilirler.Yazının üst ve alt kısmında ve sağda facebook beğeni üstünde reklam çeşitleri mevcut.