-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Konuyu takip ediyorum, bende .net alan adına geçmiştim fakat pr ve alexa gidince geri çekmiştim.
NET VE KESİN BİR BİLGİ İSTİYORUM..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar eğer söylendiği gibi olsaydı domain in bir önemi kalmazdı. Herkes bir domain alır sonra mevcut bloğunu bu domaine yönlendirir domain değeri beleşten yükseltilir ve domain satılır. Sonra diğer bir domain derken 1 blog ile 20-30 domain in değerini arttırır ve satardı herkes.
Şahsi görüşüm google blogspot uzantılı bir domaine verdiği değeri .com .net'e aktarmaz. Ancak belli bir süre sonra yeterli güncellik ve özgünlük varsa ( Transferden sonra ) yapılan güncellemeler dikkate alınarak değer verilir. Eski değerin bir önemi kalmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Freezby, sana kesinlikle katılmıyorum ! Blogspot.com adresi pr4 olan biri, com'a geçiş yaptıgında, com pr 1 2 veya 3 ten başlamaz! Bana bu konu hakkında tek bir örnek dahi çıkartamazsın kardeşim! Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Bakın arkadaşlar, ilkay gürler için, adamın blogspot adresi pr4, ve bu blogu com'a yönlendirdiğinde, com adresi ilk pr güncellemesinde (eğer guncel blog olarak devam ederse yoluna) pr0 dan pr4 e direk geçiş yapar... Bu budur, isteyen inanır isteyen inanmaz. 3 ü pr5 2 si pr4 olan bloglarımda bizzat gözlemleyerek yaşadım. Yinede dileyen dilediğine inanır :)
Kolay gelsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben bir alan adını diğerine taşıdım hiç bir problem olmadı 2 ay sonra falan tamamen linkler değişmiş olur.