Öncelikle piyasayı takip etmiyorsan sallıyorsun deme bana İphone 5 maliyeti 159$ Dır bilmiyorsan git öğren alay eder gibi konuşma.

2. si bir ürüne maliyetinin amerikada dahi olsa %300 karla satıyor sana göre bu normalse kazık yemeye devam edebilirsin.

3. sü renault 12 ile mercedes özelliklerde aynı değilki fiyat farkı var iki şeyi nasıl karşılaştırabiliyorsun?

4. sü Galaxy S3 tüm performans testlerinde (Kamera Testi Hariç) İphone 4S den üstün bir cihaz olarak tüm profosyonellerce kabul ediliyor.S3 İphone 5 den bile bazı özellikleriyle üstün.Ayrıca S3 4S in rakibi olmasına Rağmen.İphone 5 in rakibi Galaxy S4 olucak bir üst segmentle alt segmenti karıştırma birbirine.

Blutooth u bile olmayan bir telefone lte 4G var diye 3000 lira ver ( Sanki türkiyede 4G varmış gibi :) )

Kalite dediğin eğer masanın üstüne koyulduğunda telefon hava atıyorsa iphone a 3000 lira vermeye devam edebilirsin kimse seni tutmuyor.

Burada ben apple kalitesiz bir marka demiyorum sadece türkiye yi 3. dünya ülkesi olarak gören bir markaya henüz gelecek seney App store açacak olmasına rağmen dünyada en çok fanboyluğunu yaptığınız bir marka tek nedeni ise hava atmak.

Bir iş yaparken sorgulamadan klişelerden yola çıkarak hareket ederseniz böyle devam edin.

Bir telefonun kenarları oval diye mahkemeye verip oval kenarı ben buldum patenteni aldım demek açgözlülükdür.