ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

işin ilginç tarafı sırf ithalat edilen ürünler 170 $ olduğunu ve bu alınan ürünlerin apple tarafından üretilmesi durumunda fiyatın düşeceğini açıklayan bir müdür ve 159 $ a tümünü üreten biri hmm valla çok ilginçmiş tartışmaya gerek bile yok siz sadece " kulaktan duyma " " sallamasyon " bilgiler ile yola devam edin :)

http://shiftdelete.net/iphone-5in-maliyeti-belli-oldu-39920.html

bu size cevabım.

Diğer Konuya Gelicek Olursak:

Yeri geldiğinde google bir doodle yapmadı diye burada atıp tutanlar türkiyeyi 3. dünya ülkesi olarak gören bir app store açma zahmetinde bile bulunmayan bir markaya gözü kapalı bağlılar.Atakan bey durum aslında tam tersidir ben ne samsung kullanıyorum ne apple kullanıyorum ben her zmn nokıa kullanıcısı oldum.Apple kalitesi diye bahsettiğiniz şeyleri çok merak ediyorum kalite farkı ne acaba sadece stabil olmasımı?

Kullandığı malzemenin bir çoğunu samsunga ürettiren bir markadan söz ediyorsunuz işlemcisini samsunga ürettiyor hala kalite farkından söz ediyorsunuz.

Kullanıcıyı denek olarak gören bitmemiş ürünleri telefona sürerek deneme yanılma yoluyla gelişme gösteren bir markamı kaliteli (Örn: Apple maps )

Ne farkı var söyleyinde bizde bilelim Apple ın diğer telefonlardan 2 kat fiyat farkı sunabilcek hangi özelliği var söyleyinde herkes öğrensin.