Kreasyon adlı üyeden alıntı

Hocam şimdi bir sorum olacak örneğin
blogger , tr.gg(ne kadar doğrudur bilmiyorum ama farklılık açısından ) Bunlardan ikişer tane açtık, Günde 1 tane olmak üzere 1 hafta boyunca içerik girdik ve 1 haftada index almasını bekledik pingledik vs. sonra bunlardan direk ana siteye makale içi backlink almamızmı doğru olur? Yoksa mesela blogger1'den tr.gg1'e tr.gg1'den blogger2'ye ve blogger2'den tr.gg'2 ye backlink verdik konularıyla alakalı makale içince ve eon sonundada tr.gg2'ye ana sitemizle ilgili makale yazarak backlink verdik hangisi daha dogru ve etkili olur hocam. Tr.gg örnektir ben farklılık olsun diye dedim yoksa tumblr vs olabilir biraz karışık oldu gibi ama hocam bu konuyu cidden çok merak ediyorum.
Veya bu 4 sitede ayrı ayrı makaleler ile sitemize backlink vermekmi doğrudur hocam ?
(Siteler, ana sitemizin konusunun etrafında sitelerdir)

Yeni ise açacağın yerler en az 1 ay bekle. Sonra yazı içinden ana kelimeye link ver. Paravan siteleri birbirine bağlama, hepsi sadece ana sitene link versin.

Ek Olarak:

erkolay adlı üyeden alıntı

erkolay.com sitemde 10 adet w3 html hatası mevcut.

Çoğunluğu Facebook beğen düğmesinden kaynaklanıyor.

w3 Validator linki: http://validator.w3.org/check?uri=http://erkolay.com&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

Nasıl giderilebilir?

w3 hatalarının seoya bir etkisi yoktur

Ek Olarak:

indirbak adlı üyeden alıntı

Ben de yardım almak istiyorum. indirbak sitem bence hak ettiği yerde değil. Sizce ne tür çalışma yapmam lazım.

Anasayfa orta göbeğe reklam koyamazsınız. Bunu server da bulunan belli bir kaliteyi ispatlamış sitelerden başka siteler yaptığında seo sıralamaları durur bir çok aramada. Sitenizde optimize çalışması yapmalısınız

Ek Olarak:

asimox adlı üyeden alıntı

Merhaba, ben sitemde tek bir kelime değilde 4-5 tane kelimeyi yükseltmeye çalışıyorum. Bazıları hatta 5. sıralarda ama bu doğru mu yoksa tek bir kelimeye mi odaklansam? Birde benim pr3 şuan arttırmanın belli bir yolu var mı kısaca bahsetseniz yeter?

tek kelimede 1. olmanızın çok büyük bir seo etkisi yoktur. Siteniz birbirinden farklı birçok kelimede birinci olabilir. Kelimeye odaklı seo çalışmaları yaparak bu sonuca ulaşabilirsin. Bu doğaldır.

Pr ye gelince, Pr arttırmanın en kolay yolu backlinktir. Fakat iki tür pr vardır. Fake, ve gerçek. Senin pr yükseltmek için özel bir çalışma yaptığın anlaşıldığında pr alırsın ama bunun sana yararı olmaz. Birçok kişinin pr değerim 6 ama çıkamıyorum aramalarda dediği konunun cevabı budur. Neden böyle yaptığının da sebebi; eğer google bunu anlayınca pr vermese idi, bu uyanıklar bu sefer yeni yollar aramaya başlayacaktı, bulacaktı, google ona önlem alacaktı, sonra yeni bir yöntem bulunacaktı .... kısır bir döngü ve bitmeyen bir savaş olurdu bu. Bu yüzden google o kişilerin görmek istediklerini onlara verir. Ama asıl istediği şey olan, kullanıcıların aramalarına cevap vermek konusunda yine bildiğini okuyarak o siteyi aramalarda göz önünde tutmaz.

Dolayısı ile, pr yükseltmek için özel bir çaba harcama, çünkü oltaya düşüp olduğun yerden de geriye düşebilirsin. senin için önemli olan istediğin kelimelerde 1. olmak.