-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zamanında aynı sorunu ben de yaşadım. Günlük 5 K civarındaki ziyaretçi sayım 200 kadar düştü. Hiçbir seo çalışması yaptırmadım. Yine sitem günceldi. Google ne yaptığını anlamak nerdeyse imkansız. Ne değişti bu sorunun cevabını bende kendime sordum. Bu süreçte yapabileceğin en güzel şey hiçbir şey olmamış gibi eskisi gibi siteni güncel tutmak
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Analytics kullanmayın bence. Kullanırsanız google sitenizde ne var ne yok, ziyaretçiler sitede ne kadar kalmış. Hangi içerikler işe yarar, hangileri işe yaramaz gibi bir çok bilgiye kolaylıkla ulaşabilir. Analytics kullandığım her sitemde hitlerim yarı yarıya düştü bugüne kadar.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bendede hit artışı var ne alaka ise :)
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Yanlış bilgi veriyorsun. Google analytics kullanmayan site düşünemiyorum. Yoksa sitedeki gelişmeleri nasıl takip edeceğiz. Ben herkesin kullanmasını şiddetle tavsiye ederim.
Yanlış bilgi vermiyorum. Bakın çok hit alan bir siteniz var diyelim. Ama ziyaretçiler geldikleri zaman içerik bulamayıp sayfanızdan çıkıyorlar diye varsayalım. Analytics kullanmadan bunu google'ın görmesi mümkün mü? Değil. Analytics kullanırsanız google der ki, bu sayfaya millet geliyor ama aradığını bulamıyor, o zaman ben bunu aşağıya indirmeliyim. Google Analytics insanlar sitelerini analiz etsin diye açılan bir hizmet değil. Google siteleri daha iyi analiz etsin diye açılan bir hizmet. Bunu karıştırmayalım lütfen.
Arkadaşım siten kaliteliyse, ziyaretçiler sitende vakit geçiriyorsa, aradıklarını buluyorsa zaten sorun yok. Kullan o zaman. Ben, gelen aramalara karşılık veremeyen siteler için konuşuyorum. Önce anlayalım sonra bilmiş cevaplar verelim lütfen :)
Not: Siteye ilk geldiğimde herkes normal gibiydi ama şu an görüyorum ki herkes "motor"un profesörü olmuş burada. O kadar bilgiliyseniz gidin para kazanın bu işten arkadaşlar. Ben burda bilgi verici yazı yazmıyorum. Bir şey bildiğimde yok, azcık mantık ve 10 senelik "motor" deneyimimle yazıyorum. SEO konusunda, hit konusunda hiç bir şey de bilmiyorum. Dediğim gibi çok biliyorsanız bu bilginiz ile kendinize gelir sağlayın (kişisel önerim, sizin için)@Freezby : Sizin bana cevap olarak yazdığınızı düşünerek alıntı yaptım. Cevabınız bana değilse, bildirin kaldırayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman google site haritasıda göndermeyin. Google botlarına da yasaklayın. Bu nasıl bir mantık arkadaşım. Diyelim sitede millet aradığını bulunuyor o zaman ne yapacak google? Bu adamda her aranan bulunuyor daha altalı mı atalım der yoksa üste mi taşır.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
O zaman google site haritasıda göndermeyin. Google botlarına da yasaklayın. Bu nasıl bir mantık arkadaşım. Diyelim sitede millet aradığını bulunuyor o zaman ne yapacak google? Bu adamda her aranan bulunuyor daha altalı mı atalım der yoksa üste mi taşır.
Hocam sana kendimden alıntı yapıyorum. Okumuyorsun yazdıklarımı. Okumadan da mantığımı eleştirmene anlam veremiyorum :rolleyes:
Arkadaşım siten kaliteliyse, ziyaretçiler sitende vakit geçiriyorsa, aradıklarını buluyorsa zaten sorun yok. Kullan o zaman. Ben, gelen aramalara karşılık veremeyen siteler için konuşuyorum. Önce anlayalım sonra bilmiş cevaplar verelim lütfen
Böyle yazmışım bir üst mesajda. Tekrar okursan anlayacaksın ne demek istediğimi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
marginal adlı üyeden alıntı
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler fakat mutlaka daha mantıklı bir açıklaması olması lazım.
Site hergün düzenli şekilde güncelleniyor resimdede görüldüğü gibi bir dalgalanma ve istikrarsızlık söz konusu sebebi nedir çözemedim..
Siten hangi kategoride hangi sektörde ?
Belki anti seo uygulanmıştır....
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Sitem index almıyor , alexa gelişmiyor , siteme hit gelmiyor kaç günlük site ve güncel çeşitli backlinkler sağlıyorum , sosyal paylaşım sitelerinden hitimi sağlıyorum şuan google'den yada başka bir arama motorundan hiç bir hitim yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnancım batıl değil ki, Ümidim kırılgan olsun..