-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu e-posta, web sitelerinizden birinin şu anda AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığını ve sonuç olarak web sitenize reklam sunumunun devre dışı ırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir. Diye bir mail geldi reklam yerlerini ayarlamamıza rağmen siteyi reklam sunumuna kapattılar.Tekrar açılma gibi bir durum olur mu mail attık 48 saat oldu acaba tekrar açılabilir mi ? Yoksa yandex in atak yapmasını mı bekleyeceğiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
oquzhanozusta adlı üyeden alıntı
Benim 2 sitem var 1.sitem pr1 ve site adresi
www.megalomon.com bu 10 aydır açık.
2.sitemse daha 10 günlüktür oda
www.birhile.comben megalomon.com' ile adsenseye 6-7 tane başvuru attım bir türlü kabul olmadı.
hangi site ile atmalıyım başvuruyu ve başvuruya kabul olmak için sitelerim yeterli verimliliktemi?
iki sitenle de başvurma reddedilir...hile film,dizi,oyun yama gibi içerikler barındırıyorsun...bir blog aç.3 5 gün özgün içerik gir başvuru yap..
Ek Olarak:
site kapalı...kapalı olan bir siteyi inceleyemem.ve neden verilmediğini de bilemem...
Ek Olarak:
Mecruh adlı üyeden alıntı
Adsense'den kabul görmek için içeriğimizin derecesi ne olmalı, görüyorum için de bir şeye yaramayan makaleler olan siteler adsense'ye kayıtlı, benim blogumu kabul etmiyorlar, yetersiz içerik ile ilgili. 45 Adet özgün makale mevcut sitemde.
Sizce yeterli içerik oranı nedir?
İmzada ki site.
Yetersiz içerik: AdSense'e katılabilmek için, sitenizde, uzmanlarımızın incelemesine ve tarayıcılarımızın sayfalarınızda gösterilecek alakalı reklamları belirlemesine yetecek metin içerik bulunmalıdır. Sitenize daha fazla tam cümle ve paragraf eklemenizi öneririz. Web sitelerinin tam olarak yayına başlaması ve çalışması, kullanıcıların sitenizde bir menü, site haritası veya uygun bağlantılar yoluyla gezinmesinin sağlanması gerekmektedir. Sitenizin büyük bölümü tamamlandığında ve siteniz çalışır duruma geldiğinde, başvurunuzu yeniden değerlendirebiliriz.
Alanlar için AdSense veya Çevrimiçi Alanlar için AdSense'e, yalnızca onaylanmış bir AdSense hesabına sahip yayıncıların katılabileceğini lütfen unutmayın.Sitendeki özgün yazıların paragraflarını çogaltın.sonra beraber başvuralım..olacaktır.3 paragraf yapın ortalama..
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben google adsense çalışanı değilim..sitenizin kayıtları bende olsun!!!
size bir mail gelmiştir.bu mailde neen reddedildiği kısaca anlatılmıştır.o maili buraya yazarsanız size yardımcı olmaya çalışırım..şu nedenden dolayı kabul edilmemiştir diye mail gelmiştir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
EmirhanErgül adlı üyeden alıntı
Hocam merhaba, dün başvurmuştum bugün onaylanmadığına dair mesaj geldi. Belli bir şartları varmış ve bunlardan bir kaçını ihlal ediyormuşum. Acaba siteme bakabilirmisiniz :
Sanalclick " Başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, program kriterlerimize uymadığını uzmanlarımız gördüler. Bu yüzden, sizi programımıza kabul edemiyoruz."
prototype-2-tek-link-pc.html mesela burada paylaştıgın ücretsiz bir oyun mu? telif hakkı9 barındıran materyal var mı? yazıların özgün mü?
Ayrıca google'ın taktıgı en büyük sorunlardan biri de ziyaretçi sayın..sen sayfa görünümne değil sayfa tekil ziyaretçi sayısına bakacaksın.bu düşük senin..belli.sponsorluk bölümünde sayfa görünümlerini yazmışsın...çogul değil tekil ziyaretçiye bakıyor google...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
boduronline.com adlı sitemi bi türlü kabul ettiremedim yetersiz içerik+ politkayla uyumlu değil diyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-