oquzhanozusta adlı üyeden alıntı

Benim 2 sitem var 1.sitem pr1 ve site adresi www.megalomon.com bu 10 aydır açık.
2.sitemse daha 10 günlüktür oda www.birhile.com
ben megalomon.com' ile adsenseye 6-7 tane başvuru attım bir türlü kabul olmadı.
hangi site ile atmalıyım başvuruyu ve başvuruya kabul olmak için sitelerim yeterli verimliliktemi?

iki sitenle de başvurma reddedilir...hile film,dizi,oyun yama gibi içerikler barındırıyorsun...bir blog aç.3 5 gün özgün içerik gir başvuru yap..

Ek Olarak:

Spoooky adlı üyeden alıntı

Bu siteme birtürlü adsense hesabı alamdım sanırım adından dolayı sen ne düşünüyosun bu durumda?

site kapalı...kapalı olan bir siteyi inceleyemem.ve neden verilmediğini de bilemem...

Ek Olarak:

Mecruh adlı üyeden alıntı

Adsense'den kabul görmek için içeriğimizin derecesi ne olmalı, görüyorum için de bir şeye yaramayan makaleler olan siteler adsense'ye kayıtlı, benim blogumu kabul etmiyorlar, yetersiz içerik ile ilgili. 45 Adet özgün makale mevcut sitemde.
Sizce yeterli içerik oranı nedir?
İmzada ki site.

Yetersiz içerik: AdSense'e katılabilmek için, sitenizde, uzmanlarımızın incelemesine ve tarayıcılarımızın sayfalarınızda gösterilecek alakalı reklamları belirlemesine yetecek metin içerik bulunmalıdır. Sitenize daha fazla tam cümle ve paragraf eklemenizi öneririz. Web sitelerinin tam olarak yayına başlaması ve çalışması, kullanıcıların sitenizde bir menü, site haritası veya uygun bağlantılar yoluyla gezinmesinin sağlanması gerekmektedir. Sitenizin büyük bölümü tamamlandığında ve siteniz çalışır duruma geldiğinde, başvurunuzu yeniden değerlendirebiliriz.

Alanlar için AdSense veya Çevrimiçi Alanlar için AdSense'e, yalnızca onaylanmış bir AdSense hesabına sahip yayıncıların katılabileceğini lütfen unutmayın.

Sitendeki özgün yazıların paragraflarını çogaltın.sonra beraber başvuralım..olacaktır.3 paragraf yapın ortalama..