Görünüm olarak çok hoş, hızlı, güzel ama bazı optimizasyon sorunları olduğu da bir gerçek. Bazı donanımlarda (usb mouse) tanımama gibi sorunlar çıkartabiliyor. Ama bunlar ufak tefek şeyler. Genel anlamda Windows 8, vista, win7 gibi sistemlere nazaran çok iyi durumda... Özellikle görsel arayüz.
Vistayla karşılaştırmak zaten hata :D
Ek Olarak:
windows 7den çok daha hızlı diyebilirim (özellikle açılışta bunu farkettiriyor windows 3.1 sürümünden beri kullanılan başlat çubuğu artık yok :) onun yerine kullanışlı bi metro ekran yapmışlar hatta bir çok kullanıcı pc ile olan tüm işlerini o ekranla halledebilir (video,fotoğraflar,müzik,browser,msn,facebook,twitter) hatta gps işlevini gören bir program (yer algılayıcısı) var.
benim şahsi fikrim kernelde büyük bir değişiklik yapılmış. hatta tamamen baştan yazılmış, mobil işletim sistemlerini andırıyor. geçmek için biraz bekleyin en azından bi sp1 güncellemesi fln çıksın.
benim şahsi fikrim kernelde büyük bir değişiklik yapılmış. hatta tamamen baştan yazılmış, mobil işletim sistemlerini andırıyor. geçmek için biraz bekleyin en azından bi sp1 güncellemesi fln çıksın.
Açılış hızı çok güzel o konuda katılıyorum.
Ek Olarak: Üstelik ucuz neden ucuz diye sorarsanın microsoft metro arayüzü için uygulamalardan para kazanmayı düşünüyor galiba.