Firmadan firmaya değişmiyor arkadaşlar sabit bir sistem var onun üzerinden işliyor . 9 Eylülde günü biten domain 27 kasım da düştü . Düşeceği gün akşam saat 21:00 22:30 arası düşüş gerçekleşiyor . Fakat takip ettim idare eder domainler bile firmalar tarafından anında alınıyor. Daha yüksek fiyata satılmaya çalışılıyor. Olmadığında ise geri düşüş de gerçekleşebiliyor. Ben bunu hiç bilmiyordum kimse söylememişti duymamıştım mesela kendim şahit oldum. Düştüğü anlarda elle sürekli almaya çalışıyordum fakat backorder yapıldı 21:57 de alındı , umudu kestim farklı bir domain aldım . Aradan 10 gün kadar geçti geçmedi bir de baktım o alınan domain boşta . Yok domain düşmemiştir de o zaman düşmüştür gibisinden lafa karışcaklara pending delete süresi 6 gün sürdü boşa çıktı heyete girdi anlamında birşeyler yazdı 2 gün sonra düşüş gerçekleşti ve sedodan satışa çıktı. Sonra tekrar düştü 10 günlük bir süre regli kaldı kayıtbilgileri de gizliydi canadada bir firmada görünüyordu. Reg tarihi düştüğü gün . Bitiş süresi de kasım 2013 görünüyordu . Fakat dediğim gibi 10 gün sonra düştü ve bu sefer hiç zorlanmadan aldım. Whois bilgilerinde pending delete yazıyorsa max 5 günü vardır whois bilgileri no watch falan yazıyorsa düşüme 48 saatten az vardır . Bir de sizin için değerliyse sakın ola benim gibi hataya düşüp elle almaya kalkmayın. Alamazsınız ederli domainleri. Yöncü domainabi gibi backorder yapanları kullanabilirsiniz (30 Lira ) . Açık artırma da yaşamazsınız en azından birazcık da olsa şansınız olur. Elle domain yakalamak , o domain azıcık bile değerliyse imkansız gibi bişey .