Suat
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 /
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Worpdress sitemde bazı sayfalarda 100'den fazla yorum var. Bu yazılar her açıldığında bu kadar yorum hem sayfayı uzatıyor hem de açılma performansını etkiliyor diye düşünüyorum.
Bu nedenle yorumlarda mesela sadece son 10 yorumu göstermemizi sağlayacak bir kod ya da eklenti var mıdır? Wordpressteki sayfa numarası gibi yorumları da sayfa numarası yapsa ve sırayla geçilse. Bu mümkün müdür?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
HOcam o eklenti 2 seneden fazla süredir güncellenmemiş. Bunun eklentisiz bir yolu yada daha güncel bir eklentisi yokmu?
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Güncellenmiyor ama bir açık yaratacağını düşünmüyorum. En sorunsuz kullanılan bu olduğu için yorum yoğunluğu fazla bloglarda kullanıyorum ben de.
Suat
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 /
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir süredir foruma girme şansım oldu. Ancak şimdi görebildim cevabınızı. Hemen deneyeceğim eklentiyi. Şimdiden çok teşekkür ederim.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunu wordpress kendisi yapmıyor mu. Tartışma ayarları kısmında kaç yorum gösterileceği yazıyor. Fazlasını da eski yorumlar ve yeni yorumlar şeklinde sayfaya bölüyor. Kullanıyorum ben.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben de Nega'nın dediğini yazacaktım, sağolsun yazmış.
Sizde işe yaramamasının nedeni de, sizin yazmış olduğunuz gibi kullandığınız tema ile alakalı Suat, daha 1 hafta önce ben de aynı durumla karşılaştım, bazı temalarda son yorumlar değil de ilk yorumlar gösteriliyor, istediğiniz kadar yeni yorumları görmek isteyin olmuyor.
Fakat bu işlerle ilgilenen kişiler bir takım kod yazılımları ile problemi çözebiliyorlar, o kadar bilgim yok. Ya da tema değiştireceksiniz, eklenti gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum istediğiniz şeyin.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oradaki belirtilen yorum sayısına kendi yorumların dahil değil. Mesela 10 yorumdan eskilerini sayfala dediğinde admin yorumlarının haricinde 10 yorum olduğunda sayfalama yapar. Belki belirttiğin sayıda yorum olmayabilir. Ya da tema ile ilgilidir.
Suat adlı üyeden alıntı
Hocam benim bu hiç aklıma gelmemişti valla :) Ancak bunu yaptığımda bende işe yaramadı. Acaba sitede kullandığım temadan kaynaklı olabilir mi? Yukarıdaki eklenti uzun süredir güncellenmediği için kullanmakta tedirgin oldum.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)