lostyazilim
tr.link

300.000TL paranız olsaydı

118 Mesajlar 17.241 Okunma
acebozum
tr.link

Winman Winman Guzelbilgi.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1781
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)
hayırdır hocam nerden çıktı bu para :D piyangodan desem daha var yılbaşına :D

wmaraci
reklam

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)
Dürüstçe söylüyorum o kadar param olmasını istemezdim ailemi helalinden geçindirecek kadar param olsun namerde muhtaç etmeyecek kadarda bi yere para koyarım o kadar :)
alperenkarip

kişi bu mesajı beğendi.

www.mujdatsayar.com

NettesinDestek NettesinDestek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
öylece bankada dururdu belki bir gün gerek olur...

• Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1781
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

Dürüstçe söylüyorum o kadar param olmasını istemezdim ailemi helalinden geçindirecek kadar param olsun namerde muhtaç etmeyecek kadarda bi yere para koyarım o kadar :)

zaten çok zengin edecek para değil. bi daire bi araba alırsın zaten yarısı öyle gider. birazda fakire yardım falan edersen zaten ondan büyük mutluluk olmaz herhalde.

wmaraci
wmaraci

derdar derdar Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 4 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
ev araba alırdım :)

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)

eaglepaw adlı üyeden alıntı

zaten çok zengin edecek para değil. bi daire bi araba alırsın zaten yarısı öyle gider. birazda fakire yardım falan edersen zaten ondan büyük mutluluk olmaz herhalde.

Ya istemem o kadar parayı ama ALLAH verirse şunları yaparım tabi hayallerimi yazıyorum şu an :) bir ordu tarzı birşey kurardım onlarlada bülücüleri vatana ihanet edenleri bu toprağın ekmeğini yiyipte hiyanetlik edenleri iyi görünüp arkadan vuranları yoksulun sırtından geçinipte kendini akıllı sananları ülkeyi soyup soğana çevirenleri başımızdaki dilencileri ( başımızdaki anladınız ) hırsızlık yapanları milletin namussuna yan gözle bakanları kardeşi kardeşe düşman edenleri ( daha saymayayım sabah olur ) hepsini toptan tedavülden kaldırırdım.

2:İyi kötü başımı sokacak kadar, damı akmayacak bir ev alırdım araba almazdım da, yani alırdım da şöför tutardım :) yok ya şöför tutmazdım direk ben kullanırdım sonra bir miktarını eşime dostuma çevremdeki insanlara verirdim birazını bankaya atardım diğer kalanlarıda yine yoksula verirdim bu kadar :) ama ilk maddeyi uygularsam ikinci madde yatar :) çünkü para kalmaz be :)

www.mujdatsayar.com

burmeser burmeser All is well :)) Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Web Tasarımı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 186 / 20
  • Ticaret 2, (%100)

harpoon adlı üyeden alıntı

300 milyarınız olsaydı ne yapardınız?

Tek başıma harcamazdım. Gerçekten ihtiyacı olanlarla paylaşırdım.

Zaman, bütün hayallerimize ağzının payını verdi!

karolla karolla WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)
Parayı bankaya vadeli hesaba atarım. Aynı bankadan kredi çeker ev alırım. Paramın faiziyle de krediyi öderdim. Böylece 1 hatta 2 evi bedavaya alabilirim :)

Cnkrt Cnkrt iyiarastir.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 23 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
300.000 Tl param olsa. İlk yapacağım iş 1 adet en iyisinden laptop ve 1 adet mükemmel ötesi bi masa üstü bilgisayar alırdım. :D Arkasından aylık 1-2k $ gelirli 1-2 site alırdım. Hayalimde Bmw 3.20d full+full var onuda alırdım bir tanede ev alırdım. :D Kalan paranın bir kısmıyla hayır işlerdim bir kısmınıda bankaya atardım değerlensin dursun orda. :)

https://forumtutkusu.com - https://iyiarastir.com - https://cnkrt.org - https://muratdemir.web.tr

• Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1781
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

Ya istemem o kadar parayı ama ALLAH verirse şunları yaparım tabi hayallerimi yazıyorum şu an :) bir ordu tarzı birşey kurardım onlarlada bülücüleri vatana ihanet edenleri bu toprağın ekmeğini yiyipte hiyanetlik edenleri iyi görünüp arkadan vuranları yoksulun sırtından geçinipte kendini akıllı sananları ülkeyi soyup soğana çevirenleri başımızdaki dilencileri ( başımızdaki anladınız ) hırsızlık yapanları milletin namussuna yan gözle bakanları kardeşi kardeşe düşman edenleri ( daha saymayayım sabah olur ) hepsini toptan tedavülden kaldırırdım.

2:İyi kötü başımı sokacak kadar, damı akmayacak bir ev alırdım araba almazdım da, yani alırdım da şöför tutardım :) yok ya şöför tutmazdım direk ben kullanırdım sonra bir miktarını eşime dostuma çevremdeki insanlara verirdim birazını bankaya atardım diğer kalanlarıda yine yoksula verirdim bu kadar :) ama ilk maddeyi uygularsam ikinci madde yatar :) çünkü para kalmaz be :)

valla hocam o kişileri koskoca devletler ortadan kaldıramıyor siz 300 binlemi kaldıracaksınız :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al