mujdatsayar adlı üyeden alıntı
Ya istemem o kadar parayı ama ALLAH verirse şunları yaparım tabi hayallerimi yazıyorum şu an :) bir ordu tarzı birşey kurardım onlarlada bülücüleri vatana ihanet edenleri bu toprağın ekmeğini yiyipte hiyanetlik edenleri iyi görünüp arkadan vuranları yoksulun sırtından geçinipte kendini akıllı sananları ülkeyi soyup soğana çevirenleri başımızdaki dilencileri ( başımızdaki anladınız ) hırsızlık yapanları milletin namussuna yan gözle bakanları kardeşi kardeşe düşman edenleri ( daha saymayayım sabah olur ) hepsini toptan tedavülden kaldırırdım.2:İyi kötü başımı sokacak kadar, damı akmayacak bir ev alırdım araba almazdım da, yani alırdım da şöför tutardım :) yok ya şöför tutmazdım direk ben kullanırdım sonra bir miktarını eşime dostuma çevremdeki insanlara verirdim birazını bankaya atardım diğer kalanlarıda yine yoksula verirdim bu kadar :) ama ilk maddeyi uygularsam ikinci madde yatar :) çünkü para kalmaz be :)
valla hocam o kişileri koskoca devletler ortadan kaldıramıyor siz 300 binlemi kaldıracaksınız :D