-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi cabalarinizla alexada siteyi dusurmek icin alexa toolbari kurun siteniz de gunluk 10-15 dolasin ayrica alexa dolasim gruplarina da katilarak siteyi 500-600k ya kadar dusurebilirsiniz iyi forumlar
Skype ; eneskaya07
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu alexa kadar saçma bi site yok ...
NEDEN ?
bundan 1-2 ay önce sitemin alexası 200.000 sıra öndeydi....
ama şuan hitlerim ozamankinin 4 katına çıktı... :D alexa yerlerde resmen şuan :D
tabii alexanın canı cehennneme :D
hitler dahada artsında alexa yükselirse yükselisn :D
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Eskiden bir site açardım içeriksiz boş site alexa 1.000.000'nın altına kadar gelirdi şimdi sistem degişti. Artık olmadımı olmuyor!
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Ziyaretçi trafiğin ne kadar artarsa artsın, Alexa gerçek düşüşü index sayısıyla birlikte hızlandırıyor. Birçok web site üzerinde denedim. Yani ziyaretçileriniz artış gösterdiğinde, o zamana kadar günlük/haftalık kaç içerik giriliyor veyahut index alınıyorsa, aynı istikrarı göstermenizi bekliyor açıkçası. Zaten index ve içerik çoğalmasıyla birlikte, istikrarlı giriş sayınızın üzerinde bir zenginlik elde ettiğinizde, "Traffic Stats" > "Reach %" çok hızlı bir şekilde kendini gösteriyor. Bu söylemiş olduğum şey, Alexa gözünde sizin 1 ay/hafta sonra alacağınız değerin erken olarak rank alanına yansıtılmasıyla alakalı. Şunu da belirtmek gerekir ki, Alexa günlük değişimleri adım adım yansıtsa bile, ara ara büyük güncellemeler gerçekleştiriyor. Bunları takip etmek gerekli diye düşünüyorum.
Bir diğeri ise, "Traffic Stats" > "Pageviews/User" artarken, "Traffic Stats" > "Time on Site" değeriniz artmıyorsa Alexa burada bir bot kullanımı veya hile olduğunu saptıyor. O nedenle hiçbir şekilde illegal yöntemler kullanmadan, doğal olarak neden başarı elde edemiyorum dediğiniz noktalarda, sayfa görüntülenme istatistiğiniz yükselse bile, aynı oranda sitede gezinme süresininde ziyaretçi başına artması gerekiyor. Bu nedenle videolu içerikler veya kullanıcıları sitenizde tutabilecek anket tarzı alternatif içerikler oluşturmanız gerekebilir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.