KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar, telefonum (Huawei ascend g300) haziran 2012'de 4.0 güncellemesi gelmiş. Bende daha önce hiç güncelleme yapmadığım için bu konuda bilgisizim. Güncellemeyi araştırdım fakat her çıkan sonuç şunu söylüyor: Ayarlar > Telefon hakkında > Çevrimiçi Yükseltme... Deniyorum fakat güncelleme yok diyor. Ne yapacağımı şaşırdım bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler...
Telefon: Huawei Ascend G300
Android sürüm: 2.3.6 Gingerbread
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Öncelikle hafıza kartının yedeğini almalısın. Android 4.0.4 sürümünün dosyalarını indirmelisin. İndirdiğinde "sdfuse" diye bir klasör olacak. Onu hafıza kartını FAT32 şeklinde biçimlendirdikten sonra için atmalısın. Daha sonra telefonu kapatıp, hangi tuşlara basılması gerekiyorsa (kullandığım tablette güç ve ses tuşu) ona basıp, format işlemini başlatmalısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Firatt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Geçen gün telefon araştırırken görmüştüm senin telefonunu "Android 4.0 için hazır" diyordu hatta. Yazılım güncelleme senin de dediğin gibi Ayarlar > Telefon hakkında > Çevrimiçi Yükseltme seçeneğiyle yapılıyor. Telefonunun garantisi varsa bence bi' yetkili ile görüşmelisin.