Valla @mustafa ne diyim sana anlamadım.. sence orda bravo anlamında mı kullandı ? nereye çekersen oraya gider o hareket fakat ordaki maç stresinde.. neyse
Galatasaray Ispanyol bir firma ile calisiyor kareografi fikirleri oylama ile secilip tamamen yonetimin maddi kaynaklari sayesinde yapiliyor barcelona stadinda calisan profesyonel bir ekip ile beraber.
ultraaslan grubunun cebinden cikan sadece mesalelerdir oda belki...
Fakat Fenerbahçe taraftar gruplari adinda `` ULTRAS `` bulunmamasina ragmen ultras mentalitesinde bulunup hic bir ekonomik destek almadan kendi imkanlariyla kareografi yapiyor :)
Tebrikler Ispanyol Firmasi :) ( Not : Firma ismi Marcaya benzer bir seydi isteyen arastirir :)
Valla @mustafa ne diyim sana anlamadım.. sence orda bravo anlamında mı kullandı ? nereye çekersen oraya gider o hareket fakat ordaki maç stresinde.. neyse
Elin avrupalisi o hareketin Turkiye'de ne anlamina geldigini nereden bilsin :)
EPL maclarina bakalim dostum cok yapiyorlar o hareketi.
Ha formasini opmesi yanlisti bence agir tahrik var ona bir sey demem. Hani yapti benim hosuma gitti cunku Fenerbahceliyim.
Melo yapsa aynisini hosuma gitmezdi o acidan bakiyorum ama o hareketde bir sey yok cunku ben Ingiltere'de cok uzun sure yasadim. Okulda hocamizda yapardi sitem gibi bir sey o.
İsteyen araştırmasın, siz kaynaklarınızı sunun okuyalım. Öğrenmiş oluruz. Yok yani öyleyse bir teşekkür maili atalım ayıp olmasın. Kimse incinmeden(!) karşı tarafı bu kadar güzel iğneleyen bir gösteri yaptıkları için.
Galatasaray Ispanyol bir firma ile calisiyor kareografi fikirleri oylama ile secilip tamamen yonetimin maddi kaynaklari sayesinde yapiliyor barcelona stadinda calisan profesyonel bir ekip ile beraber.
ultraaslan grubunun cebinden cikan sadece mesalelerdir oda belki...
Fakat Fenerbahçe taraftar gruplari adinda `` ULTRAS `` bulunmamasina ragmen ultras mentalitesinde bulunup hic bir ekonomik destek almadan kendi imkanlariyla kareografi yapiyor :)
Tebrikler Ispanyol Firmasi :) ( Not : Firma ismi Marcaya benzer bir seydi isteyen arastirir :)
Harcanan o kadar emeği de bilmem ne firması yaptı değil mi? :) Biraz tarafsız değerlendirip yorum yapın rica ediyorum. Sürekli bir yerden karalasak peşindesiniz.
Sizinkiler yapmayı becerebiliyorsa yapsın o zaman. Ya da şöyle diyeyim, hiç denemesin aslında. İpler falan kopuyor mazallah.