lostyazilim
tr.link

WmAracı Konularına Foto Galeri Özelliği

7 Mesajlar 1.307 Okunma
acebozum
tr.link

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)
WmAracı Konularına Foto Galeri Özelliği Eklensin.Yani Konu ekleyemek yerine 25 adetlik bir resim galeri oluşturma özelliği gelsin.İsteyen Slayt olarak isteyen normal sekmeli galeri yapabilsin.Konu sayfasından çıkmadan ileri ileri tuşlarını kullanarak Dünyadan türkiyeden en ilginç güzel foto galerileri koyabilelim...

Yöneticilere duyurulur..

Ek Olarak: fikriniz nedir Arkadaşlar?
olesore erdinc18209

kişi bu mesajı beğendi.

https://pirilancer.com/freelancer-ara
elektronikssl
webimgo

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Çok mantıklı bir konu açmışsın hocam. Umarım yöneticilerimiz ilgilenirler.
TahsinCetinkaya

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
fikriniz nedir Arkadaşlar?

Bir webmaster forumunda "foto galeri" özelliğinin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki, yapılacak o kadar çok güzel ve işe yarar şey varken onların arasında bunu eklemek için yöneticilerin vakit bulacağını da sanmıyorum. :)

kişi bu mesajı beğendi.

erdinc18209 erdinc18209 www.erdincyildirim.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web master
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 295
  • Beğeniler 170 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
Güzel bir fikir yapılsa çok güzel olur

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Bir webmaster forumunda "foto galeri" özelliğinin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki, yapılacak o kadar çok güzel ve işe yarar şey varken onların arasında bunu eklemek için yöneticilerin vakit bulacağını da sanmıyorum. :)

Yani bu gereksiz bir konu yada düşünce mi? kesinlikle hayır...ve burada vakit geçirmek isteyenler burada bu özelliği kullanmalı..size göre gerekszi ama bana göre yada başkalarına göre gerekli bir konu olabilir..bu hem vakit geçirmek hem görsel paylaşımlar yapmak için gerekli...burası sadece bir webmaster forumu olarak kalırsa ozaman gereksizleşir..bu forumun her türlü yeniliğe ve açık olması lazım.tamam gereksiz olabilir bazı şeyler ama bu webmaster sitesinde "eğlenmek isteyen ve başka sitelerde de sadece sıralı resim olarak paylaşılan" resimleri biz foto galeri özelliği eklemek istiyoruz.yöneticilerden de destek bekliyoruz.gereksiz oldugunu söyleyipte bize birşey kazandırmayacak bir bir özelliği wmaracında görsel birseyler paylaşıpta vakit geçirecek ve yine keyif alınacaktır...

burası sadece webmaster forumu olarak bakılmamalı....görüşüm bu...

Ayrıca sadece resim paylaşım değil söz konusu olan şey..arkadaşlar projelerini göstermek için 5 6 resmi alt alta sıralıyor. git git aşagıya olmuyor. onun yerine slider manset tarzı resim galeri eklense...üzerine gelince resim bize doğru büyüse arka plan siyahlaşsa!

Ayrıca sayın kardeşim.Sen yöneticileri değil yöneticiler seni düşünecek.İster bunu parayla yaptırır,ister bir arkadaşına ister kendisi...bu onun sorunu...

Biz burda bir aile isek forumun çekiciliğini arttırmak, bu aileyi büyütmek arkadaşlara zevkli bir forum tadı sunabilmek...Bunun içinde fikir üretiyoruz...

Farklı olmak için buradayız anlayacagın.

Destekleyen arkadaşlarda yorum atabilir...

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

cambazoglu adlı üyeden alıntı

Yani bu gereksiz bir konu yada düşünce mi? kesinlikle hayır...ve burada vakit geçirmek isteyenler burada bu özelliği kullanmalı..size göre gerekszi ama bana göre yada başkalarına göre gerekli bir konu olabilir..bu hem vakit geçirmek hem görsel paylaşımlar yapmak için gerekli...burası sadece bir webmaster forumu olarak kalırsa ozaman gereksizleşir..bu forumun her türlü yeniliğe ve açık olması lazım.tamam gereksiz olabilir bazı şeyler ama bu webmaster sitesinde "eğlenmek isteyen ve başka sitelerde de sadece sıralı resim olarak paylaşılan" resimleri biz foto galeri özelliği eklemek istiyoruz.yöneticilerden de destek bekliyoruz.gereksiz oldugunu söyleyipte bize birşey kazandırmayacak bir bir özelliği wmaracında görsel birseyler paylaşıpta vakit geçirecek ve yine keyif alınacaktır...

burası sadece webmaster forumu olartak bakılmamalı....görüşüm bu...

Ayrıca sadece resim paylaşım değil söz konusu olan şey..arkadaşlar projelerini göstermek için 65 resmi alt alta sıralıyor. git girt aşagıya olmuyor. onun yerine slider manset tarzı resim galeri eklense...üzerine gelince resim bize doğru büyüse arka plan siyahlaşsa!

Ayrıca sayın kardeşim.Sen yöneticileri değil yöneticiler seni düşünecek.İster bunu parayla yaptırı,ister bir arkadaşına ister kendisi...bu onun sorunu...

Biz burda bir aile isek forumun çekiciliğini arttırmak, bu aileyi büyütmek arkadaşlara zevkli bir forum tadı sunabilmek...Bunun içinde fikir üretiyoruz...

Farklı olmak için buradayız anlayacagın.

Destekleyen arkadaşlarda yorum atabilir...

Fikir sormuşsunuz, ben de söyledim.
Size göre gerekli bir özellik olabilir ama bana gerekli değil.

Üstelik yapılacak çok daha önemli şeyler varken...

Son söz yöneticilerde elbet.

• Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Fikir sormuşsunuz, ben de söyledim.
Size göre gerekli bir özellik olabilir ama bana göre gerek yok.

Son söz yöneticilerde elbet.

tabiiki de ..fikrine saygım var.Ondan da mühim kardeşlik hukukumuz var :) fikrin için teşekkürler.Sadece renk,farklılık ve keyif katmak için fikirlere sundum..
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al