AcidBunny adlı üyeden alıntı

Hızlı güzel bir telefon istiyorsanız s3 almanızı tavsiye ederim google chrome indirdikten sonra harika bir şekilde sanki bilgisayardamışınız gibi gezebiliyorsunuz internette ayrıca şarjıda bütün gün kullandım internet mesaj yaparak ertesine güne takmayı unutmuşum sabah baktığımda %45 sarjı kalmıştı yani çok yemiyor.
Jelly Bean ise samsung için android sürümünü en yüksek seviyeye çıkarıyor şuan benim 4.1.1 android sürümüm telefonu hızlandırıyor eksikleri siliyor görev yöneticisindeki görünebilir olan ram artıyor yeni widgetler geliyor. bildirim menüsü değişiyor, mesajlara arka plan ekleyebiliyoruz benim gözlemlediklerim bunlar s3 alacaklara 0 almalarını öneriyorum.

Çok teşekkür ederim hocam benim 5800 nokia var bıktım ya yemin ederim bıktım bir program yüklemeye kalkarsın sertifika hatası verir aniden donar şarjı bir gün bile gitmez msj yazarkez donar sen yazarsın yazarsın o yazdıklarını 5 saniye sonra ekranda gösterir internetten youtube hariç video izlemezsin daha sayarımda sabah olur onun için artık nokia devri bitti benim için artık samsunga geçicem de iyice aratırdım birde kullanıcısından duyayım dedim ama içimi rahatlattın valla ama kaç paraki o 1700 tl diyorlar ama pahalı ya