-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@AhmetYılmaz
Hocam elinize sağlık. Çoğu forumda bu işi ücret ile yapan arkadaş varken siz hiçbir maddi kazanç istemeden ve ilgilenerek bu işi yaptığınız için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim size. ben konunuzu yeni gördüm. foruma sık giremiyorum. Benimde bir websitem var. 8 aylık bir site ingilizce içerikli fakat istediğim gibi hit artışı sağlayamadım. Siz inceleyebilir misiniz? webadresini pm den gönderiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yine ilgili cevabınız için teşekkür ederim hocam sorularımı uzatmak istiyorum ziraa yazdığınız cevaplar baya soru doğurdu kafamda. Paragraflar halinde sorularımı yineliyeyim.
1. Paragraf : İlk başlarda Px leri %100 olarak girmeye çalışıyordum fakat sonrasında ara ara patlaklar vermeye başladı gerek site bazlı gerekse kaynaktaki playerdan kaynaklı bu yüzden öyle girmeyi doğru buldum.
2. Paragraf : Konu içeriğini bilmediğim için birşey anlayamadım.
3. Paragraf : "Aynı tonun üstü yada altı tonları güvenli anlatım kıstasına aykırıdır." Bu kısmı anlayamadım ve musait olduğunuz bir zamanda birebir yardımınız iyi olur renk uyumu yada bu kıstaslar konusunda.
4. Paragraf : Yorumların 0 olması örümcekler tarafında - olarak algılanıyor yani post kasan 1-2 kişi ile yorum yaptırsam bu sıkıntıdan kurtulabilirmiyim ? İlk yorumu sen yap olayı ise eklenti ile çözülebilir sanırım.
5,6. Paragraf : Sözlerinize aynen katılıyorum aksi birşey yapmamayada gayret ediyorum.
7,8. Paragraf : Robot.txt sitemde mevcut değil onunla ilgileneceğim, yorum olayınıda dikkata alacağım.
9,10. Paragraf : Eklenti olayını halledebilirim, fakat o son eklenen yerini anlamadım saden resim halinde gelen takipçi için farkılılık yaratmak içinmi böyle bir şey dediniz.
Son Paragraf : Tavsiyenize uyacağım.
Cevapları aldıktan sonra biraz daha incelemenizi dileyebilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Gezi Yazarı, Veteriner Hekim,
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ahmet bey, şu an aktif ve online olan sitemin yeni tasarımı ve optimizasyonu üzerine bir süredir çalışıyorum. Yakında CSS ve W3 hataları düzeltildikten sonra eski sitenin yerine yükleyeceğim. Herhangi bir profesyonel destek almadım.
Siteye bir göz atıp yorumlarsanız, çok sevineceğim. Zira hayatımı site ile idame ettirmek düşüncesindeyim. Teşekkürler
Pm attım.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende imzamdaki sitenin seo sorunlarını öğrenmek istiyorum.Birde söyle bir calısma yapacagım fikrinizi alayım dedim.Kendi domainle aynı ismi tasıyan tüm domainleri almayı düşünüyorum bunları tek siteyemi yönlendirmem daha iyi yoksa hepsine birer site acmam mı ?