Bu iş için sakın reklam filan verme bu işi gerçekten yapmak istiyorsan biraz bütçe ayırmalısın ve biraz sabretmelisin... Para kazanmak istiyorsan önce fedakarlık yapmalısın mesela bu saatte muhtemelen sen uyuyorken rakiplerin çalışıyor şuanda...
Bu işi bilen bir uzmana yaptırın derim aksi halde site paravan site olarak kalır. Emeğinize yazık olmasın... Bunu aynen böyle bir kişiye daha söylemiştim bana her şey para mı demişti. Bende demiştim ki herşey para değil ama para kazanmanın yolu yine paradan geçer..

Ne Yapmalısın

[COLOR="Red"]1)Ben Çalışır Hallederim Diyorsan?[/COLOR]
Bu cevap tipiktir yaparım diyorsan amenna... Ama saat 4 te uyumayı da sabah 9 da kalkmayı da göze almayı ihmal etme.

2) Birine Yaptırabilirim

Tanıdığın biri varsa öncelikle kesinlikle ona yaptırmalısın. Eğer yoksa referansları kuvvetli olan birilerine yaptırmalısın... Öyle birini de tanımıyorsan son seçenek kalıyor.
Seçenek 2.1
Bir anahtar kelime belirlersin örneğin:online hediye (Aylık ortalama arama hacmi: 1.900 ) gönderirsin birine o sana bir fiyat biçer. Bu arada sakın seo kurumlarına yaptırma forumlarda öyle adamlar var ki !!! KURUMULARI 5 e katlarlar.

SEO nun temelinde aslında şu vardır Kaz Gelecek Yerden Tavuk Esirgenmez bu işten kelimelerin en üstlere çıktığında para kazanacağım buna inanıyorum diyorsan para ver. Ama buna inanmıyorsan sakın para harcama bu işe...

Biraz detaylı oldu hakkınızı helal edin :)