yeen adlı üyeden alıntı
Ben en alttaki linklere takıldım.
Doğum Günü Hediyesi | Sevgiliye hediye | Bayana Hediye | Erkeğe Hediye | Zippo Çakmak | Hediye | Kişiye Özel Hediye hepsi gorselhediye.com a link verilmiş.
Ne yapmamız gerekiyor. peki
Ek Olarak:
lonely2134 adlı üyeden alıntı
Bu iş için sakın reklam filan verme bu işi gerçekten yapmak istiyorsan biraz bütçe ayırmalısın ve biraz sabretmelisin... Para kazanmak istiyorsan önce fedakarlık yapmalısın mesela bu saatte muhtemelen sen uyuyorken rakiplerin çalışıyor şuanda...
Bu işi bilen bir uzmana yaptırın derim aksi halde site paravan site olarak kalır. Emeğinize yazık olmasın... Bunu aynen böyle bir kişiye daha söylemiştim bana her şey para mı demişti. Bende demiştim ki herşey para değil ama para kazanmanın yolu yine paradan geçer..
Ne Yapmalısın
[COLOR="Red"]1)Ben Çalışır Hallederim Diyorsan?[/COLOR]
Bu cevap tipiktir yaparım diyorsan amenna... Ama saat 4 te uyumayı da sabah 9 da kalkmayı da göze almayı ihmal etme.
2) Birine Yaptırabilirim
Tanıdığın biri varsa öncelikle kesinlikle ona yaptırmalısın. Eğer yoksa referansları kuvvetli olan birilerine yaptırmalısın... Öyle birini de tanımıyorsan son seçenek kalıyor.
Seçenek 2.1
Bir anahtar kelime belirlersin örneğin:
online hediye (Aylık ortalama arama hacmi: 1.900 ) gönderirsin birine o sana bir fiyat biçer. Bu arada sakın seo kurumlarına yaptırma forumlarda öyle adamlar var ki !!! KURUMULARI 5 e katlarlar.
SEO nun temelinde aslında şu vardır
Kaz Gelecek Yerden Tavuk Esirgenmez bu işten kelimelerin en üstlere çıktığında para kazanacağım buna inanıyorum diyorsan para ver. Ama buna inanmıyorsan sakın para harcama bu işe...
Biraz detaylı oldu hakkınızı helal edin :)
İlginiz için teşekkür ederim. çok tecrübeli değilim. çağlayanda bri fotoğraf studyomuz var. Ufaktan böyle şeylere başlayalım dedik. Yardımla buraya kadar gelebildik. Sizlerinde değerli fikirleriyle insallah dahada iyi yerlere geleceğiz insallah. Allah Helal Kazanmak Nasip Etsin Hepimize.
Ek Olarak:
Umitoloji adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle özgüveniniz için sizi tebrik ederim, sorunuza gelirsek en önemli şey sitenizin akılda nasıl kalacağıdır bunun içinde hediyelik eşya üzerine yoğunlaşıyorsanız tasarımınızın eğlenceli ve profesyonel olması gerekiyor içerik olarak ürünlerde bir sıkıntınız yoksa tüm sosyal ağlara el atmanızı ve buralarda sayfanıza hit çekicek şekilde üye toplama işlemlerini yapmalısınız, kendinizi hazır hissettiğinizde ve sitenizde hiçbir eksik kalmadığında küçük bir yatırımda her yere reklam verdirip kampanyalar ve etkinlikler ile sitenize girişi teşvik edebilirsiniz, hedef kelimenizde google dan müşteri çekmek için ise seo çalışmaları yapmalısınız, bilginiz yoksa bu size çok büyük bir dezavantaj olacaktır fakat hayatınızı bu siteden idame ettirecekseniz yatırım mantıklı olacaktır. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim yorumun için.
Ek Olarak:
webtalist adlı üyeden alıntı
Öneriler;
1. Kesinlikle profesyonel bir tasarıma ihtiyacın var. Bu müşterilerine güven verir, satışı arttırır, ziyaretçi sayını arttırır.
2. Profesyonel seo danışmanıyla çalışarak belirlediğin anahtar kelimelerde sıralamaya gir. On page off page seo çalışması.
3. Olabildiğince çok sosyal ağlarda olmalısın. Google+ Facebook, Twitter, Pinterest (Özellikle senin kategori için ideal) ...
4.Sitenin anahtar kelimeleri sıralasak aya ulaşır :) Bu kadar çok anahtar kelimede başarı çok zor bunları eleyip düzenlemelisin.
5. Eklediğin resimlerin altında göze batmayacak şekilde logon olmalı.
6. Benim yazdığım bu makaleyi okumanı öneriyorum.
Marka Tanıtım Çalışması
Şu seo olayını kendim çozmek için nasıl eğitim almam gerekiyor püf noktaları nelerdir, nasıl araştırma yapabilirim, nerden yola çıkayım?