-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu dışı ama, piyasada domain kalmamış lafına katılmıyorum. 2005 yılında ilk defa domain beğenip site açmak istediğimizde, elmahost'un sitesinden domain bakardık. Belki onlarca domaine bakıp, "piyasada domain yok abi hepsini almışlar" gibi yorumlar yapıyorduk. Halbuki ne domainler vardı, o günlerden bu günlere ne siteler açıldı. Önemli olan biraz orjinal düşünce ve proje diye düşünüyorum.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sametweb adlı üyeden alıntı
Konu dışı ama, piyasada domain kalmamış lafına katılmıyorum. 2005 yılında ilk defa domain beğenip site açmak istediğimizde, elmahost'un sitesinden domain bakardık. Belki onlarca domaine bakıp, "piyasada domain yok abi hepsini almışlar" gibi yorumlar yapıyorduk. Halbuki ne domainler vardı, o günlerden bu günlere ne siteler açıldı. Önemli olan biraz orjinal düşünce ve proje diye düşünüyorum.
evet.varda biz bulmakta zorlanıyoruz...ayrıca elmahost ankara elmadag'la bir ilgisi var mı?
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgisayarci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oyunlari kendin yaparsan tutar
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Siteyi açalı kaç gün oldu acaba?
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önemli olan o kelimeyi yazan kişi sayısının fazlalılığı değil, önemli olan o kelimenin ne kadar arandığıdır. Kimin ne kadar yazdığına bakacak olduktan sonra Google sana her daim her kelimede bir sürü sonuç çıkarır. Oyun Oynayruk kelimesindeki Oyun Oyna kısmından dolayı aldıysanda çok sağlam bir SEO yapmalısın ki site tutsun. Benim bir tane oyun sitem var, günde 2 binden fazla ziyaretçisi var. Fakat ziyaretçilerinin yüzde 90'ını domain sayesinde değilde farklı bir anahtar kelimeden alıyor. Ayrıca Google'da araştırma yaptım Oyun Oynayruk diye ayda 100 kere bile arama yapılmıyor. O yüzden işin zor.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
daha yeni oldu.3 gün....şimdiden gelen ziyaretçi sayısı
Ek Olarak:
aynı sistemi kullanıyoruz..ayrıca benim stratejim farklı...bazı projelerim var...İnşallah işlerim görüşmelerim rayında giderse güzel işler çıkaracağım...sosyal medyadan iyi ziyaretçi çekiyorum ama bu oyunlara sadece facebook üzerinden gelen olur...Facebooktada 8 bin kişilik bir etkim var...İnşallah geliştirebilirsem güzel işler çıkar...
Ek Olarak:
MrAuTHoR adlı üyeden alıntı
Önemli olan o kelimeyi yazan kişi sayısının fazlalılığı değil, önemli olan o kelimenin ne kadar arandığıdır. Kimin ne kadar yazdığına bakacak olduktan sonra Google sana her daim her kelimede bir sürü sonuç çıkarır. Oyun Oynayruk kelimesindeki Oyun Oyna kısmından dolayı aldıysanda çok sağlam bir SEO yapmalısın ki site tutsun. Benim bir tane oyun sitem var, günde 2 binden fazla ziyaretçisi var. Fakat ziyaretçilerinin yüzde 90'ını domain sayesinde değilde farklı bir anahtar kelimeden alıyor. Ayrıca Google'da araştırma yaptım Oyun Oynayruk diye ayda 100 kere bile arama yapılmıyor. O yüzden işin zor.
aynı sistemi kullanan oyun gezgini adam oyun oyna kelimesinde tavan yapmış.Allah yolunu açık etsin.Benimki oyun oyna ile başlıyor hiç olmazsa...eleştirileriniz için teşekkürler...Ama oyunu kuralına göre sert oynarsan rplan projelerini gerçekleştirebilirsen herkes tutunuz.xoyunx diye başlayan domainde tutar.
İnşallah Allah yolumuzu açık eder...
Ek Olarak:
mikioyun.com'un Twitter hesapları bende....
@MikiOyunCom ve @MikiOyun
yoksa sana 2.000'lik hediye edeyim :)
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cambazoglu adlı üyeden alıntı
aynı sistemi kullanan oyun gezgini adam oyun oyna kelimesinde tavan yapmış.Allah yolunu açık etsin.Benimki oyun oyna ile başlıyor hiç olmazsa...eleştirileriniz için teşekkürler...Ama oyunu kuralına göre sert oynarsan rplan projelerini gerçekleştirebilirsen herkes tutunuz.xoyunx diye başlayan domainde tutar.
İnşallah Allah yolumuzu açık eder...
Bir yerde benim verdiğim örneğe geliyor. SEO'yu iyi yaparsan cartcurt.com adlı bir siteyi bile oyun oyna diye arattığında ilk sıraya çıkarabilirsin. Fakat bu kelimede rekabet çok. Söz konusu kelime ayda 6 milyon kişi tarafından aranıyor. Ayda 6 milyon kere aranılan bir kelimede ilk sırada çıkabilmek için çok fazla gayret göstermek ve çalışmak gerek. O yüzden işin zor dedim. Umarım gönlüne göre olur her şey ;)
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nasıl geldi bu domain aklına ama hoşuma gitti :) umarım daha güzel hit'lere ulaşırsın.