ebulfeth adlı üyeden alıntı

Hocam bende imzamdaki sitenin seo sorunlarını öğrenmek istiyorum.Birde söyle bir calısma yapacagım fikrinizi alayım dedim.Kendi domainle aynı ismi tasıyan tüm domainleri almayı düşünüyorum bunları tek siteyemi yönlendirmem daha iyi yoksa hepsine birer site acmam mı ?


Görsel konuda karar senin. Teknik konuda metalarını daha hızlı kelimelerle birleştir. Örneğin;









gibi.

Ana domaine yönlendirme yapmanız size ayrıca birşey kazandırmaz. Ana sitenin pr sini alır ve hala boştadır o domain. Hepsine birer tane index sayfası atsanız ve oradan backlink verseniz, o index sayfalarının url leri eskidikçe daha değer kazanıp daha yararlı olur yönlendirme yapmaya göre.

Ek Olarak:

ankarahaber adlı üyeden alıntı

Sitemizin 3.040 adet google indexsiz urlsi var.Daha önce tamamı indexli idi.Sonra bu konuma geldi.Bu durumda haber sitesi olduğu için bütün içeriklerin tekrar indexlenmesi için ne yapabiliriz. Sitemiz www.ankarahaberleri.net


Robots.txt dosyanıza sitemap yolunu belirtin.

User-agent: *
Allow: /
Site map : http://domain.uzant ı/sitemap.xml

Ek Olarak:

maxmajestic adlı üyeden alıntı

Site içi linkleme yapılırken, seçilmiş seo kelimelerin ilgili makaleye mi yoksa etiket/ kategorilere mi gitmesi iyidir?


Eğer sayı 1-2 ise makaleye, eğer 5-10 veya fazlası içerik barındırıyor ise etikete

Ek Olarak:

ozgr11 adlı üyeden alıntı

Anladım teşekkür ederim yerleşimde sorun yoksa sıkıntı yok. Tekil hitim 200-300 arasında gidip geliyor çoğul ise 600-700 arasında gidip geliyor. Bence yeterli sizce değil mi?


Hedefleri küçük tutmayın. 200 kişi seni nereye getirir. Geleceği ne vadediyor ona odaklanman gerekiyor. Eğer adwords konusunda ekmek yemek istiyorsan, 100 binin altına düşmeyecek siten. Tekil olarak tabi. Burda sadece seo da tek başına birşey ifade etmez. Host konusu var. Eğer ciddi bakıyorsan ve gelecek istiyorsan vds ye geç. Aylık 50 tl felan. Akabinde sayfanın kullanışlı olması ziyaretçilerin kullanımının kolay olması da bir etken olacaktır.