lostyazilim

TTNet'ten ilk 10 ay indirimli internet

38 Mesajlar 5.578 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

Unyesil adlı üyeden alıntı

Sabit ücret garantisi vermiyor TTNet. O indirimli ücreti sizden fitil fitil çıkartacak :) Bence Turkcell Süper Online iyidir. TTNet'ten bilgisayar almıştım. Fazla bir taksiti kalmadı ama bunların hepsini toplu ödeyip Turkcell'e geçeceğim.

Tablet hediyeli, sabit ücret garantili ve 50 Mbps hızda interneti numara taşıyana 74 TL'ye sunuyor. Helal olsun. Daha ne denir...

MediaPad S7 Tablet Hediye!

Kim demiş sabit ücret garantisi yok diye? ***** müşteri hizmetlerini arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz bu konuda. 2 Ay ücretsiz 10 ay indirimli paketlerde ilk yıl sabit ücret garantisi mevcuttur. Ondan sonraki ay ise eğer olursa paketlere zam gelirse indirimli olmayan mevcut tüm paketlere yansıtılacak. Daha önceki kampanyalarından faydalanmış ve bu yüzden dili yanmış biri olarak bu konuyu sordum.

Bu pakete geçiş yaptım az bi indirim değil zaten benim mevcut kullandığım tarifede 69 liraymış ve 3 lirada tivibu olunca 72 lira gibi bir ücret ödüyordum. İndirim bittikten sonrada 10 liralık bir indirim gelmiş oluyor bana :))
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MonoKoly MonoKoly Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Teknoloji editörü
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ben anlayamadımda pek kusura bakmayın ;

http://www.*****.com.tr/bireysel/internet/*****yalininternet/Sayfalar/*****-yalin-internet.aspx

Şimdi buradaki bütün paketler 15 TL mi ?

• Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

MonoKoly adlı üyeden alıntı

Hocam ben anlayamadımda pek kusura bakmayın ;

http://www.*****.com.tr/bireysel/internet/*****yalininternet/Sayfalar/*****-yalin-internet.aspx

Şimdi buradaki bütün paketler 15 TL mi ?

Burada 15 lira olarak belirttiği şey internet paketi ücreti değildir. Telefon hattınıza gelen sabit ücret 15 lira onu belirtiyor.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Unyesil Unyesil Ordum.net'te Yayıncı :) Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Yayıncılığı
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad O** F**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 59 / 62
  • Ticaret 2, (%100)

Melek adlı üyeden alıntı

Kim demiş sabit ücret garantisi yok diye? ***** müşteri hizmetlerini arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz bu konuda. 2 Ay ücretsiz 10 ay indirimli paketlerde ilk yıl sabit ücret garantisi mevcuttur. Ondan sonraki ay ise eğer olursa paketlere zam gelirse indirimli olmayan mevcut tüm paketlere yansıtılacak. Daha önceki kampanyalarından faydalanmış ve bu yüzden dili yanmış biri olarak bu konuyu sordum.

Bu pakete geçiş yaptım az bi indirim değil zaten benim mevcut kullandığım tarifede 69 liraymış ve 3 lirada tivibu olunca 72 lira gibi bir ücret ödüyordum. İndirim bittikten sonrada 10 liralık bir indirim gelmiş oluyor bana :))

Hocam benim belirttiğim paketle *****'i kıyaslayamazsınız bile. 8'e 50 :) Neyse size iyi ödemeler. Ben *****'ten az kazık yemedim. Avea alt yapılı ***** Mobil'de kullandım. Rezillik sadece...

Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
wmaraci
wmaraci

ers0be ers0be new project loading... Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek PC Teknik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** i**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 116 / 59
  • Ticaret 8, (%100)
ben bu paketi kullanıyorum temmuz da biticek sözleşmem, 2 sene kullanırım diyorsanız eğer almakta fayda var.

medya05 medya05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 0, (%0)

Melek adlı üyeden alıntı

hayırdır bilader ***** böyle forumlara bu tarz ilan vermezdi artık ayaga düştü boşver millet uyandı artıkkk siz yine bişi bulup millete fazlası ile ödetirsiniz o sebebten sende bu vebal altında kalma derim

grdiyan grdiyan Ebaydestek Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 92 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
3 sene evvel bana da yaptılar bunu, 2 yıl boşu boşuna bunların esiri oldum... Sonra o 2 sene için de çaktırmadan fiyatları ufak ufak yükselttiler ta ki taahhüt bitimine kadar. Bende taahhütün bittiği günün ertesi, tekmeyi vurdum.

• Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)
Bazı arkadaşlar mesajımı reklam olarak yada ***** destekçisi olarak algılamış sanırım. :)49 lira ile başladığım paketi bu ay itibari ile 72 lira ödeyerek kullandım. Bulunduğum şehirde henüz süperonline tam faaliyete geçmediği için, arkadaşın linkini verdiği kampayayı denemeye karar verdim.

Her ay 72 lira ödeyen biri olarak indirimi görünce haliyle 2 yıl daha katlanabilirim düşüncesi ile bu kampanyaya geçiş yaptım ki zaten Superonline geçişlerde cezayı ödüyor. Yukarıdaki mesajımda da kimseye bu kampanyaya geçin ***** ile mutlu mesut yaşayın tarzı bir yaklaşımda bulunmadım.

E benim bu firmadan başka bir seçeneğim yokken her ay 70 küsür lira ödemekten bıktığım için bu kampanyaya geçtim. Başka alternatifi olanlar özellikle fiber bağlantısı destekleyen şehirlerde oturan arkadaşların bir kez daha düşünmesinde fayda var tabii ki.

medya05 adlı üyeden alıntı

hayırdır bilader ***** böyle forumlara bu tarz ilan vermezdi artık ayaga düştü boşver millet uyandı artıkkk siz yine bişi bulup millete fazlası ile ödetirsiniz o sebebten sende bu vebal altında kalma derim

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Şikayeti olanlar çok ***** ile ilgili haliyle.
Valla ben yıllardır mumnunum ve kullanmaya devam edeceğim. Ancak her sene yapılan zamlar konusunda bolca kulaklarını çınlatıyorum tabiki :) Genel olarak çok şükür hızımdan, kaliteden ve destekten memnunum. Bir tek şey hariç; o da dediğim gibi fiyat.

+ Bugün 2 ay ücretsiz 10 ay indirim kampanyasından yararlanmaya başladım ben de. :)

boducx boducx Doly Bilişim Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Sistem Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 25 / 71
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar işte bu kapitalist düzenin bariz acık olarak görüldüğü yerdir. 2 yıl boyunca bizleri kendisine mahkum bırakmak için neler yapıyorlar peki ya sonra zaten bu bahsettiğimiz ***** hiçbir zaman müşterisini tam memnun edememiştir. Kalite düşük, ücretler yüksek ve hep müşteriyi oyalamaya yönelik çözüm yok sadece zaman kazanmaya çalışıyorlar. Ayrıca belirtmek isterim ki ***** fiber internet hala bakır kablolar ile iletişimi sağlamaktadır. Ben sonunda kurtuldum SuperOnline sayesinde. Saygı ve hürmetler.

Doly.com.tr=>Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri | DolyBilisim.com=>Proje Bilgisayar Çözümleri
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al