sametweb adlı üyeden alıntı

Ben olsam .info'dan .com'a kesin taşırdım. 301 yönlendirmeyle .info'ya gelen herşey direk .com'a gidicek nasılsa. 1 ay kadar .info'yu kapatmazsan çok da sorun olacağını sanmıyorum. .com .info'dan daha iyi iş yapacak, gerekirse varsın 1 ay geride dursun derim ben.

hocam örnek olarak info vermiştim fakat mevcut domain .co , taşımak istediğim domain .tv sitenin içeriği de izleme :) Kullanıcı gözüyle bakınca listeleme de .tv uzantılı olana direk girerdim çünkü içeriğini kullanıcı bilinciyle karşılayan bir uzantı . 3. sırada bulunduğu kelimesinde gösterime karşı tıklanma oranı %7 civarında seyrediyor , taşındığında aynı yerinde .tv olarak zevalsiz dursa bu to. %30 +hatta %50 + rakamlara ulaşabilir gel gelelim o sırasını taşınınca korur mu ? En basiti blogerdan wp e wp den bloggera geri taşıdığımız 20 gün içinde bi wp yapıp gelen başka bir arkadaşımın sitesi resmen çöpe döndü 500-600 hiti şu an 60-80 civarı seyrediyor . Belki biz hatalı birşeyler yaptık profesyonel bir yöntemi vardır diye konu açtım fakat görüşler de bu arkadaşımın sitesinin durumuna düşme ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor . Az tuzum kuru olsa hiç tereddüt etmezdim fakat 45 gündür herşeyi buna bağladım tam reklam almaya başladım derken aç gözlülüğe de kurban gitmek var :)