wmaraci reklam
tr.link

Bumerang'ın son teklifi "Durex" reklamı

10 Mesajlar 2.047 Okunma
acebozum
tr.link

nega nega Siz bilirsiniz.. Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 404 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Bugün Bumerang'dan yeni bir teklif aldım. Reklam yayınlamayı aslında bıraktım Yazarkafe'ye içerik de göndermiyorum. Yazarkafe'ye gönderdiğim içerikler her zaman kendi sitelerini Google'da ön sıraya çıkarıyor bu yüzden göndermiyorum.

Ayda bir teklif gönderen Bumerang bu kez de "Durex" ile ilgili teklif gönderdi. Bunun ne olduğunu açıklamayı gerek duymuyorum ama teklifin değeri 2 TL. 2 TL'yi Google ile 1 günde kazanıyorum ancak yayınlamama sebebim bu değil. Beğendiğim bir içerik dahi olsa tekliflerin içerisi linklerle dolu. Teklifin yayında kalma süresi bittiğinde kaldırıyorum bu kez de link boş çıkıyor dolayısıyla 404.

En son yayınladığım teklifin yayına koyma süresinin bitimine 45 dk kalmıştı ve yayınladım. Ancak teklifi kaçırdığıma dair mail geldi. Bunun üzerine iletişime geçtim ve 1 Saat sonra düzeltildi. Bu kadar ilgisizlik olur mu bilemiyorum.

Blogumdaki paylaştığım içeriklerin ziyaretçiler adına değeri nedir bilemem ancak Bumerang içeriklerimin okunma ve teklif yayınlama durumuna göre ücret ödemiyor. 7 TL teklif gelirken daha fazla okunmasına rağmen son zamanlarda 2 TL teklif gelmeye başladı. Blogumu çöplüğe çevirmeye hiç niyetim yok. Ayrıca zaten ödemede de 15 TL aktarım ve vergi kesintisi oluyor.

Şablonları kaldırdım. Ancak sadece şablonların tıklanma ve gösterimini Google reklamlarıyla kıyaslarsak Ayda en az 10 $ kazanabilirim.

Bumerang artık bana göre değil. Bumerang kullanan bir çok üye var ancak benim gibi düşünenlerin de sayısının az olduğunu düşünmüyorum.

Siz kendi blogunuza değer vermezseniz bir başkası aylık 2 TL paha biçer. Yorum sizin.

www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
googleasistan
reklam

Yunusemre Yunusemre Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1548
  • Beğeniler 963 / 278
  • Ticaret 97, (%100)
Bana 12TL teklif gelmiş, ancak fazla link çıkışı yapıyor..
Bu yüzden bumerangı iptal edeceğim.
nega

kişi bu mesajı beğendi.

Dogukan Dogukan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 6 / 121
  • Ticaret 31, (%97)
bumerang tamamen bir kaç kişiyi ön plana çıkarma amaçlı yapılmış bir işdir küçük blogları kullanarak işlerine geleni yapıyorlar balonun patlayacağı en son yaptıkları ödül töreninden belliydi ödül verdikleri siteler 5 para etmezken çok kaliteli siteleri görmezden gelip boş siteleri seçtiler....
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 404 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Evet Blogların içeriğine ve tasarımına bakmaksızın ödül veriliyor.

Dogukan adlı üyeden alıntı

bumerang tamamen bir kaç kişiyi ön plana çıkarma amaçlı yapılmış bir işdir küçük blogları kullanarak işlerine geleni yapıyorlar balonun patlayacağı en son yaptıkları ödül töreninden belliydi ödül verdikleri siteler 5 para etmezken çok kaliteli siteleri görmezden gelip boş siteleri seçtiler....

wmaraci
wmaraci

Bayraktar Bayraktar <?php> Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 16 / 30
  • Ticaret 2, (%100)
Gazete, kendi reklamını yapmak amacıyla bumerang uygulamasını yaptıklarını düşünüyorum. Yoksa onu da yapmazlardı.

Para için sitenizi bence de çöp haline getirmeyin. Büyük fikirler edinin eğer tutarsa para kendiliğinden gelir zaten. :)

Bu arada nega sitene girdim gayet güzel, kaliteli bir şekilde reklamına da tıkladım. Bol kazançlar. :)
nega

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 404 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Eyvallah sağolasın :)

Bayraktar adlı üyeden alıntı

Gazete, kendi reklamını yapmak amacıyla bumerang uygulamasını yaptıklarını düşünüyorum. Yoksa onu da yapmazlardı.

Para için sitenizi bence de çöp haline getirmeyin. Büyük fikirler edinin eğer tutarsa para kendiliğinden gelir zaten. :)

Bu arada nega sitene girdim gayet güzel, kaliteli bir şekilde reklamına da tıkladım. Bol kazançlar. :)
Bayraktar

kişi bu mesajı beğendi.

siyahh siyahh SEO Danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 2199
  • Beğeniler 771 / 487
  • Ticaret 18, (%100)
ben son 2 aydır hiç kullanmıyorum artık.En son ödememi aldım ve bıraktım.Şaka gibi 1 TL lik teklifler yolluyorlar...
nega GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1337
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
Bumerang'ın sadece dizini faydalı benim gözümde o da Google Backlink kazandırdığı için onu dışında gelmiş gelebilecek hiç bir teklifi ile ilgilenmiyorum;çünkü amaçları ucuz reklam alanları bularak (bizleri kullanarak) kendi ceplerine parayı doldurmak ve belirli kurum ve kuruluşlarının reklamını yapmak :).
nega

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

• Üyelik 17.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 404 / 127
  • Ticaret 0, (%0)
Kısaca Bume-rant diyebiliriz o zaman :)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Bumerang'ın sadece dizini faydalı benim gözümde o da Google Backlink kazandırdığı için onu dışında gelmiş gelebilecek hiç bir teklifi ile ilgilenmiyorum;çünkü amaçları ucuz reklam alanları bularak (bizleri kullanarak) kendi ceplerine parayı doldurmak ve belirli kurum ve kuruluşlarının reklamını yapmak :).
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

Karyotip Karyotip .... Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)
Rezillik ya konuya girdiğin an direkt video açılıyor.Kullanmıyordum şimdi iyice gıcık oldum. :D
nega

kişi bu mesajı beğendi.

sosyalme.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al