nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün Bumerang'dan yeni bir teklif aldım. Reklam yayınlamayı aslında bıraktım Yazarkafe'ye içerik de göndermiyorum. Yazarkafe'ye gönderdiğim içerikler her zaman kendi sitelerini Google'da ön sıraya çıkarıyor bu yüzden göndermiyorum.
Ayda bir teklif gönderen Bumerang bu kez de "Durex" ile ilgili teklif gönderdi. Bunun ne olduğunu açıklamayı gerek duymuyorum ama teklifin değeri 2 TL. 2 TL'yi Google ile 1 günde kazanıyorum ancak yayınlamama sebebim bu değil. Beğendiğim bir içerik dahi olsa tekliflerin içerisi linklerle dolu. Teklifin yayında kalma süresi bittiğinde kaldırıyorum bu kez de link boş çıkıyor dolayısıyla 404.
En son yayınladığım teklifin yayına koyma süresinin bitimine 45 dk kalmıştı ve yayınladım. Ancak teklifi kaçırdığıma dair mail geldi. Bunun üzerine iletişime geçtim ve 1 Saat sonra düzeltildi. Bu kadar ilgisizlik olur mu bilemiyorum.
Blogumdaki paylaştığım içeriklerin ziyaretçiler adına değeri nedir bilemem ancak Bumerang içeriklerimin okunma ve teklif yayınlama durumuna göre ücret ödemiyor. 7 TL teklif gelirken daha fazla okunmasına rağmen son zamanlarda 2 TL teklif gelmeye başladı. Blogumu çöplüğe çevirmeye hiç niyetim yok. Ayrıca zaten ödemede de 15 TL aktarım ve vergi kesintisi oluyor.
Şablonları kaldırdım. Ancak sadece şablonların tıklanma ve gösterimini Google reklamlarıyla kıyaslarsak Ayda en az 10 $ kazanabilirim.
Bumerang artık bana göre değil. Bumerang kullanan bir çok üye var ancak benim gibi düşünenlerin de sayısının az olduğunu düşünmüyorum.
Siz kendi blogunuza değer vermezseniz bir başkası aylık 2 TL paha biçer. Yorum sizin.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Bana 12TL teklif gelmiş, ancak fazla link çıkışı yapıyor..
Bu yüzden bumerangı iptal edeceğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
bumerang tamamen bir kaç kişiyi ön plana çıkarma amaçlı yapılmış bir işdir küçük blogları kullanarak işlerine geleni yapıyorlar balonun patlayacağı en son yaptıkları ödül töreninden belliydi ödül verdikleri siteler 5 para etmezken çok kaliteli siteleri görmezden gelip boş siteleri seçtiler....
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet Blogların içeriğine ve tasarımına bakmaksızın ödül veriliyor.
Dogukan adlı üyeden alıntı
bumerang tamamen bir kaç kişiyi ön plana çıkarma amaçlı yapılmış bir işdir küçük blogları kullanarak işlerine geleni yapıyorlar balonun patlayacağı en son yaptıkları ödül töreninden belliydi ödül verdikleri siteler 5 para etmezken çok kaliteli siteleri görmezden gelip boş siteleri seçtiler....
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gazete, kendi reklamını yapmak amacıyla bumerang uygulamasını yaptıklarını düşünüyorum. Yoksa onu da yapmazlardı.
Para için sitenizi bence de çöp haline getirmeyin. Büyük fikirler edinin eğer tutarsa para kendiliğinden gelir zaten. :)
Bu arada nega sitene girdim gayet güzel, kaliteli bir şekilde reklamına da tıkladım. Bol kazançlar. :)
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eyvallah sağolasın :)
Bayraktar adlı üyeden alıntı
Gazete, kendi reklamını yapmak amacıyla bumerang uygulamasını yaptıklarını düşünüyorum. Yoksa onu da yapmazlardı.
Para için sitenizi bence de çöp haline getirmeyin. Büyük fikirler edinin eğer tutarsa para kendiliğinden gelir zaten. :)
Bu arada nega sitene girdim gayet güzel, kaliteli bir şekilde reklamına da tıkladım. Bol kazançlar. :)
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
ben son 2 aydır hiç kullanmıyorum artık.En son ödememi aldım ve bıraktım.Şaka gibi 1 TL lik teklifler yolluyorlar...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bumerang'ın sadece dizini faydalı benim gözümde o da Google Backlink kazandırdığı için onu dışında gelmiş gelebilecek hiç bir teklifi ile ilgilenmiyorum;çünkü amaçları ucuz reklam alanları bularak (bizleri kullanarak) kendi ceplerine parayı doldurmak ve belirli kurum ve kuruluşlarının reklamını yapmak :).
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kısaca Bume-rant diyebiliriz o zaman :)
Gizemli LORD adlı üyeden alıntı
Bumerang'ın sadece dizini faydalı benim gözümde o da Google Backlink kazandırdığı için onu dışında gelmiş gelebilecek hiç bir teklifi ile ilgilenmiyorum;çünkü amaçları ucuz reklam alanları bularak (bizleri kullanarak) kendi ceplerine parayı doldurmak ve belirli kurum ve kuruluşlarının reklamını yapmak :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Rezillik ya konuya girdiğin an direkt video açılıyor.Kullanmıyordum şimdi iyice gıcık oldum. :D
sosyalme.com