Ek Olarak:
Yorumunuz için teşekkür ederim ama host satmak ile alakalı durumu pek anlamadım turhost dışındaki firmalarda temalarımızda bir sıkıntı çıkmıyor ama sanırım turhostta ekstra güvenlik önemlerinden dolayı bazı sorunlar çıkıyor bizde müşterilerimize 3 aylık bir sponsorluk paketi açıyoruz ücretsiz kurulum yapıyoruz bu aşamaların dışında hiç bir şekilde ücret talep ettiğimiz yok :)
Ben sizi kötülemek yada sizin için iyi birşey yazmak diye yada çıkarım olsun diye bu konuya mesaj atmak istemedim sadece durumu izah ettim. Allah var yukarda ben temamdan çok aşırı memnunum 4 tane temam var trendwp'de ben ne bir sıkıntı gördüm nede başka birşey. Ve ayrıca kendimde tema editleyebiliyorum trenwp'nin temaları hoş olduğu için uğraşmıyorum müşterilerime gösteriyorum ve trendwp'den fiyatı aşağıya çekmesini istediğimde bu iyiliği bile yapıyorlar. Para kazanmak için elinizden geleni yapıyorsunuz ki buda doğal birşey. Benimde böyle bir ekipmanım ve elemanlarım olsa bende e-ticaretin herşeyinden yararlanırım. Herşeyimide ücretli yaparım.