-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Tebrikler. Başarılı bir o kadar da yararlı bir röportaj olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yakın zamanlarda Twitter genel merkezine gitme düşüncem var ama ingilizce çevirisi kuvvetli bir arkadaşa ihtiyacım var.
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
W1L3D4
İşsizi İşsizin İşsassız..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
kimse kusra bakmasın google sayesinde bu dünya bu kadar gelişti google onun bunun emegini calmadan kendisi kendini geliştirerek bu günlere geldi yandex ne yapıyor googlenin arkasından onun yaptıklarını calarak bir yerlere gelmeye calısıyor adsense olmasaydı türkiyede internet camiası gelişemezdi.
bunu tüm webmasterlere söylüyorum adsense olmasa türk reklam şirketlerinden nasıl para kazanıcaktınız ? düşünsenize bi kimse site acmazdı bu yüzden yandex eger iyi yerlere gelmek istiyorsa yapacagı ilk iş de adsense gibi bir platform oluşturucak yoksa türkiyede googleyi gecemez. google babanın bize o kadar verdigi paralar destekleri kimse unutmasın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
W1L3D4 adlı üyeden alıntı
kimse kusra bakmasın google sayesinde bu dünya bu kadar gelişti google onun bunun emegini calmadan kendisi kendini geliştirerek bu günlere geldi yandex ne yapıyor googlenin arkasından onun yaptıklarını calarak bir yerlere gelmeye calısıyor adsense olmasaydı türkiyede internet camiası gelişemezdi.
bunu tüm webmasterlere söylüyorum adsense olmasa türk reklam şirketlerinden nasıl para kazanıcaktınız ? düşünsenize bi kimse site acmazdı bu yüzden yandex eger iyi yerlere gelmek istiyorsa yapacagı ilk iş de adsense gibi bir platform oluşturucak yoksa türkiyede googleyi gecemez. google babanın bize o kadar verdigi paralar destekleri kimse unutmasın
Google hiç bir şeyi kendi yapmadı. Google nasıl bu kadar olanak sağladı , milleti dolandırmadan bu kadar imkanı sağlaması kolay değil. Facebook Mark Zuckerburg en azından babası zengindi , google araştır sadece üniversite mezunları nerden buldular bu kadar parayı ? Adsense ile niye bu kadar şikayetler var ? Üstüne niye bu kadar mahkeme açılıyor ? Biraz mantık iyi olur bence :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Hocam olabilir benim blog siteme gir bak , usluer.net sitesinin nerdeyse aynısı insanın aklına kazılıyor çünkü diğer tercihler gözüme yatmıyor hiç mesela dediğin gibi olabilir aynısını düşünerek yaptıklarını sanmam , zaten boş bir sayfa sadece arama kutusu birde bir kaç birşey ekleyebilirsin sayfaya buna kopya demek çok zor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bir gün olur girersin belki yandex'e ..dur adresi vereyim :)
www.yandex.com.tr rusçan varsa:
www.yandex.ru :D
https://pirilancer.com/freelancer-ara
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bir şeyi mantığım almıyor , hem yenilikler üretmeye çalışarak alanında geleceği şekillendiren Google'a rakip çıkıyorsun , bu çıkışında farklılıklardan bahsederek pazarda yer edinmeye çalışıyorsun , hem de tarayıcının alt yapısında bile rakibinin sisteminden yararlanıyorsun . Nerede değişim diye niye sorulmuyor ? Arama motoru da 10 numara tarayıcısı da 10 numara google'ın . Daha iyisini yapamayabilirsin belki ama tutup da olan birşeyi editleyip sunmak + editlediğin şey de rakibinin alt yapısını kullanmak + bunun açık kaynak olduğunu öne sürüp bahane üretmek. Bana pek mantıklı gelmiyor .
Ben de çok sağlam rekabet ortamı olsun , kullanıcılar da site sahipleri de en iyi şekilde en üst kalite de hizmet alsın isterim fakat tarayıcısını geliştirmeyi gereksizlik gören bir firma bunu asla başaramaz.
Agresif pazarlama yöntemlerini kullanarak saldırdığımızdan kullanıcı sayımız kısa sürede artsın istediğimizden kendi tarayıcımız geliştirilme aşamasında olduğundan bu şekilde giriş yapmak istedik de denebilirdi . Böyle olsaydı bakış açımız da değişebilirdi. Kalkıp Amerikayı yeniden keşfetmek gibi bir şey demeleri hiç bir yenilik sunmaya gerek duymadıkları anlamına gelir bence. Bu politikayla Google ile rekabet etmeleri bence mümkün olamaz. Yandex kullanışlı mı ? Değil . Yandex doğru sonuçlar veriyor mu ? Vermiyor . Yandex yenilik getirecek mi ? Hayır olanları editleyecek . Ne gerek kaldı Yandex'e ?
Arama sonuçlarından buraya çarpıcı örnekler atarım fakat kendi ilgili olduğum konular özellikle yokladığım için yanlış anlaşılır diye düşünüyorum. Şahsen Google kızgınlığı ile bende kullandım denedim Yandex de Google'ı aramaya başlayınca olayın vehameti ortaya çıktı . Bulmuş olsa alakalı sonuç listelese Google'ı aramazdım herhalde . İlk başlar da çok umutluydum rekabet olacak farklılıklar ortaya çıkacak. Yeni yeni teknolojiler geliştirilecek diye düşündüm fakat aksine kullandıkça geçmiş yıllar da ki Google gözümde canlanmaya başladı . Bir de bu tarayıcı için yapılan basit ama derin anlam içeren Ne gerek var benzeri söylem neyin ne olduğunu tamamen ortaya koydu. Üzülerek söylüyorum ki Google tekelini kolay kolay kimse yıkamaz , yıkacak birileri çıksa bile bu kesinlikle Yandex olamaz.
Cambazoğlu sağol bu röp. için . güzel çalışma olmuş .
1 kişi bu mesajı beğendi.