Merhaba arkadaşlar.

İnternet alemini gezdiğim zaman her temanın ioncube şifresi kırılıp paylaşılmış. Usluer v3 olsun, TrendWp temaları olsun, Gribe teması olsun hepsi. Yabancı temalar için yaparsınız ücretsiz dağatırsınız tamam anlıyorum da bu Türk ve Müslüman kardeşlerinizin 2 kuruş kazanmasını engelleminiz ne oluyor ? Bir tanesi gelmiş kendini savunuyor yok Usluer teması normalde arthemia teması diye biz de salağız ya bilmiyoruz sanki. Usluer temasına bakınca Arthemia temasıyla neredeyse hiç bir alakası yok. O derece değiştirilmiş bir tema. Hadi onu da geçtik gribe teması komple sıfırdan kodlanmış , TrendWp peki ? Artık insanları anlamıyorum gerçekten çözemiyorum. Ücretli temaların hepsini bende indirdim bilgisayarımda var ama kod bilgimi geliştirmek için indirdim. Kullanmak istesem yüzüm kızarır o sitenin google veya yandex'te çıkması görünmesi gittikçe rahatsız eder beni kimse görmesin diye uğraşırım resmen. Usluer teması elimde olduğu halde yine de kullanmak için ücret ödeyip de aldım. Bizim günahımız ne o kadar para veriyoruz anlamıyorum millet diyor ki siz salaksınız para verip alıyorsunuz biz bedavaya , adam sizi kazıklıyor. Şimdi ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum ama insanım ve akıllıyım diye geçinen insanlardan gerçekten tiksinmeye başladım. Bir proje yapmanın peşine düştüm artık bunları paylaşanlara kara listeye almak mı olsun yada arama motorlarına şikayet edip siteleri düşürmek mi olsun karar veremedim. En yakın zamanda buna bir el koymayı düşünüyorum çünkü yazık o kadar kişi emek veriyor isteyen parayla isteyen parasız dağatır paralı dağatılıyorsa kimsenin onu parasız yapmak gibi bir lüksü olamaz. Her ne sinirin , kinin olursa olsun.

Şimdi diceksiniz ki bunu niye yazdın bizde biliyoruz diye ama sinirlerime hakim olamadım en azından milletin kişiliksiz sitelerine söveceğime konuyu açıp biraz sohbet edelim dedim.