Yabancı temalar için yaparsınız ücretsiz dağatırsınız tamam anlıyorum da bu Türk ve Müslüman kardeşlerinizin 2 kuruş kazanmasını engelleminiz ne oluyor ?
Yukarıdaki düşüncen şahsen pek uygun değil. Herhangi bir ırk'ı ayırdetmeksizin(çünkü ırkçılık olur, müslüman'a ters olur) hâkkın karşılığını verdiğimiz zaman Müslüman terimine uygun hareket etmiş sayılırız.

Ücretli temaların hepsini bende indirdim bilgisayarımda var ama kod bilgimi geliştirmek için indirdim.
Sonuç olarak zaten üretici firma/kişi o kodları satıyor. Seninki bilgi, fikir çalmaya girmiyormu ?

Bizim günahımız ne o kadar para veriyoruz anlamıyorum millet diyor ki siz salaksınız para verip alıyorsunuz biz bedavaya , adam sizi kazıklıyor.
Sanırım bu alıntıda üstteki yazınızla ikileme giriyor.

Konuyu baltalamak gibi bir düşüncem yok akabinde düşüncelerinizin bir kısmının sempatizanıyım. Biz ne zaman hakkını verenleri hak ettikleriyle ödüllendirmeye devam edersek(para karşılığında) o kadar iyi. Yanısıra, warez olarak adlandırılan eylemi gerçekleştiren siteleri de ne kadar çok uyarır bilgilendirirsek ve warez içeriğin sahibinide bu konuda bilgilendirmemiz gerekiyor tabiki o zaman işte birşeyler değişmeye başlar. Bence değişim her bireyin kendinde başlar. Toplum olarak zaten birbirimizi tutmayan bir toplumuz. Eskidenmiş kenetlenmeler.